Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, s přítelem jsme něco přes 2 týdny a předtím jsme se znali chvíli. Vidíme se každý všední den. Teď jsme se neviděli celý víkend a uvědomila jsem si, že se mi po něm vlastně ani nestýská. Je možné, že až ho zítra uvidím, tak se vše vrátí do původního stavu? Bojím se totiž, že ho ani pořádně nemiluji ale je mi s ním moc dobře. Mám v hlavě strašný zmatek. Je to hodný, milý a ohleduplný člověk a já bych mu nechtěla ublížit. Než abych se s ním rozešla tak radši půjdu skočit pod vlak. Opravdu se stydím sama za sebe
Zdravím. Dva týdny je tak krátká doba, že ani nemůžete vědět, zda ho milujete, či je Vám s ním jen dobře. Každý cit a vztah prověří až čas a nečekané životní situace. Váš vztah je teprve na počátku, tak nedějte žádné závěry a netrapte se tím, co cítíte, či necítíte. Ale vždy je třeba se na to dívat z obou stran. Píšete, že mu nechcete ublížit a rozejít se s ním. Ale co když mu ublížíte mnohem víc právě tím, že budete ve vztahu pokračovat za každou cenu? Nesmíte to brát tak tragicky..Říkejte si, že je lepší mít krásný přátelský a kamarádský vztah, než špatný milenecký...Vidíte se dostatečně, je také potřeba mít trošku prostoru pro sebe a od toho druhého si zkrátka odpočinout.. Možná se Vám nestýská právě proto, že dobře víte, že se uvidíte zase zítra, pozítří...Nemáte vůbec důvod se sama za sebe stydět, za své city a pocity nikdo nemůže. Neřešte to, ono se teprve časem ukáže, zda k sobě patříte, nebo ne. Hlavně nepanikařit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.