Ahoj, obracím se na tuhle stránku, protože mi tu vždy dokázali pomoci a také protože se mnou dnes Google nespolupracuje ;D Takže k mému "problému" - jsme velký fanda do muziky a strašně mě baví si číst o životech hudebníků či skupin. Pár knih mám doma přečtených také samozřejmě serfuju na internetu, ale prostě kniha je kniha. A tak mě napadlo jestli není udělaná kniha o všech slavných skupinách a muzikantech, kde je prostě vše v jednom :D Mám třeba doma knihu o Beatles a když si vemete že stála skoro litra a mě zajmá dejme tomu vše od Presleyho až po U2 tak to abych byla milionář. Předem děkuji za odpovědi ...pokud teda nikdo takovou knihu zná ;P (PS: a s knihovnama moc dobře nevycházím jsou tam na mě moc chaotické ;D)
Upřímně...Nedokážu si představit žádnou podobnou knihu.
Možná najdete nějaký titul ve smyslu "legendy rocku".., ale že tam bude všechno? To tedy nevěřím.
Známých...(a dobrých) skupin a interpretů je obrovské množství a ještě když do toho zakomponujete delší časový úsek, třeba 1960-1980, pak by ta kniha musela mít stovky stránek, i když by každé skupině byla věnováno pouze několik málo odstavců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.