Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Všichní slavní hudebníci v jedné knize?

Od: aniis odpovědí: 2 změna:
Ahoj,
obracím se na tuhle stránku, protože mi tu vždy dokázali pomoci a také protože se mnou dnes Google nespolupracuje ;D Takže k mému "problému" - jsme velký fanda do muziky a strašně mě baví si číst o životech hudebníků či skupin. Pár knih mám doma přečtených také samozřejmě serfuju na internetu, ale prostě kniha je kniha. A tak mě napadlo jestli není udělaná kniha o všech slavných skupinách a muzikantech, kde je prostě vše v jednom :D Mám třeba doma knihu o Beatles a když si vemete že stála skoro litra a mě zajmá dejme tomu vše od Presleyho až po U2 tak to abych byla milionář.
Předem děkuji za odpovědi ...pokud teda nikdo takovou knihu zná ;P
(PS: a s knihovnama moc dobře nevycházím jsou tam na mě moc chaotické ;D)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Upřímně...Nedokážu si představit žádnou podobnou knihu.

Možná najdete nějaký titul ve smyslu "legendy rocku".., ale že tam bude všechno? To tedy nevěřím.

Známých...(a dobrých) skupin a interpretů je obrovské množství a ještě když do toho zakomponujete delší časový úsek, třeba 1960-1980, pak by ta kniha musela mít stovky stránek, i když by každé skupině byla věnováno pouze několik málo odstavců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]