Nejste přihlášen/a.
Je to takové zvláštní "hypoteticky" pojeté otázky ..- nevím proč nemůžete psát sama za sebe- takové ONIkání
)... My Vás neznáme-a pravděpodobně Vás nikdy nepotkáme..
Za mě - (nevím co bylo téma hovoru) ale zvyšovat tón a dělat ostudu by nemělo být ve slušnější společnosti zapotřebí a bylo to hloupé... A pána slečna vídat už nemusí..
doplněno 16.11.13 02:07: *jsou to pardon
partnerovi této mladé ženy, spíše ještě slečny bych doporučil najít si jinou partnerku. Jsou prostě lidi, kteří potřebují mít navrch, kteří potřebují někoho masírovat a shazovat a to i na veřejnosti. Život s někým takovým je potom jedna dlouhá řada jalových diskusí, hádek, depresí a usmiřování.
A co vy? Mohla jste se na svého partnera přece usmát a říct : Pšššt. To mi řekneš potom.
Co jste udělala? Začala jste se hádat.
Takže vy mladá ženo, spíše slečno, uděláte nejlépe, když se naučíte mlčet a když už začnete nějakou osobní věc řešit na veřejnosti, tak aby ji všichni slyšeli, pak nikomu cizímu nedovolte, aby do ní jakkoliv zasahoval.
Figurek, máte pravdu, že má spousta lidí tendenci shazovat na veřejnosti, ale je odvážné hodnotit, že má muž změnit partnerku, protože neumí mlčet, když nevíte, jak to začalo. Co když ji muž začal urážet a zesměšňovat jako první a slečna se jen bránila? Zažila jsem expartnera, který každou akci zkazil tím, že mi při příchodu začal potichu vypočítávát, na koho jsem se podívala, koho bych určitě chtěla do postele, vytahovat staré věci a další nesmysly. Jsem pak ta já špatná a hádavá, když se ozvu (přiměřeně, ne na celý sál)? Nemyslím si.
K dotazu - ano i ne. Je pravda, že tomu mladíkovi jedo celé "akce" houby, na druhou stranu projevil zájem, zda slečnu třeba partner neobtěžuje. Zároveň jí mohl zavařit, pokud je přítel žárlivý.
Mě na tom nic zvláštního nepřipadne. Mladí si prostě zrovna bouřlivěji vymněňovali názory a pán měl strach z nevhodného chování jednoho z nich. A protože chlap chlapa kontaktovat dost dobře nemůže aby nedošlo k ještě většímu konfliktu, zeptal se slečny je-li vše OK. Bylo tím myšleno třeba i to, jestli ona nezačne ještě víc hysterčit, ale i to, nebojí-li se napadení partnerem, nebo nechce-li pomoci odchodem od něj. Tak bych to chápal já.
Myslím, že z daného popisu nelze vyvodit správný závěr. Nevhodné by to asi bylo, pokud by otočivší se mladý muž danou ženou neznal, ale mohl to být třeba bratr, či dlouholetý kamarád, pak by to divné, alespoň podle mě, nebylo... Například, byl-li bych na nějaké takové akci a potkal zde třeba kolegyni z práce v podobné situaci, také bych se třeba zeptal zda je vše OK...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.