Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpora v nezaměstnanosti a její výše

Od: snehule odpovědí: 3 změna:

Zdravím,od 11.září jsem na pracáku . V poslední práci jsem byal několik let. Smlouva mi končila 31.srpna. Byla mi přiznána podpora první dva měsíce 65% další dva 50% a podlení měsíc 45%. A nějak tomu nerozumím . Snad m i někdo pomůže porozumět. první dva měsíce mi bylo vyměřeno 5369kč další dva 4130kč a poslední měsíc 3717kč . Zajímalo by mě jak je to s podporou když tam jsem od 11. září ,protože místo 5369kč jsem dostala 3579kč jak je to možné doplatí mě do těch pěti tísíc?Jde mě o to abych nedostala jen druhý měsíc přes těch pět tisíc a tento měsíc méně ,když první dva měsíce má být podpora v největší částce a až teprve po té se to snižuje. Snad mě někdo pochopí co tím myslím a poradí .díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Souhlasím s PT. Ještě jsem se nesetkala s tím, že by ÚP podporu spočítal špatně (samozřejmě za předpokladu, že obdržel v pořádku podklady).

pt®
hodnocení

1x

Jenže jste dostal peníze od 11 září do 30. září. Částky platí od 11.9 - 10.10 dále od 11.11 - 10.11 dále od 11.11 - 10.12. Určitě to máte správně. - pt

stirecek*
hodnocení

1x

5369/30dní x 20dní=3579Kč

Kdybyste se přihlásila do 3. září, dostala byste podporu celou. Ale o nic nepřijdete, jen se to posune...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]