Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit, vypadá to, že mě vyhodí ze zaměstnání soukromá firma Bohužel, není to přímo mou vinou, ale cítím to tak.
Pracuji ve firmě něco přes 2 měsíce, pokud mě zaměstnavatel vyhodí ve zkušební době, mám nárok na dovolenou za odpracované 2 měsíce nebo ne? Jak se bránit pokud ano?
Děkuji mockrát
Nárok na dovolenou (nebo její poměrnou část) vzniká až po odpracování 60 pracovních směn.
Skončí-li pracovní poměr dříve, bude nárok na dovolenou za odpracované dny: za každých 21 odpracovaných směn na jednu dvanátinu roční výměry dovolené.
Čerpání dovolené určuje zaměstnavatel.
Neurčí-li Vám čerpání dovolené do konce pracovního poměru, musí Vám nevyčerpanou dovolenou proplatit v poslední výplatě po skončení pracovního poměru.
Pokud by Vám dovolenou neproplatil, byla by na řadě písemná výzva zaměstnavateli, pokud by výzvě nevyhověl, musel byste jej žalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.