Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jemi 19 let. Normáně mám silnou menstruaci, která trvá 7 dní a tečka. Teď se mi stalo že sem jí měla cca o 3 dny dříve a skoro žádnou dnes ani kapka. Nevíte co by to mohlo bát HA sem nikdy nebrala a neberu.
Nenapsala jsi jak dlouho ji již máš. Rok nebo pět? Dále zda jsi měla či neměla pohlavní styk. V každém případě, pokud to nedoprovází žádné jiné potíže, krom psychické nervozity, bych se neznepokojoval. Ono nic nikdy nefunguje uplě přesně a stejně. Bez HA je spíše obdiv, že již v 19 ji máš pravidelnou a tečka. Netrap se tím. Mohlo to být stresem, horkem, zimou, stravou , ale třeba i sexem. Te´d to pust z hlavy a počkej do dalšího cyklu. Taky to může být zkouškovým obdobím, pokud studuješ.
hezký den
doplněno 06.01.14 16:16:V tom případě doporučuji koupit gravi test a jinak se netrápit.
Mám ji teď 3 dny jestli se vůbec dá říct, že mám. Ano pohlavní styk mám s přítel samozdřejmě nikdy v obdomí menstruace. Beru teď i antibiotika na zánět v krku tak jestli to nemůže bát vliv spíšmě znepokojuje zda bych nemohla být těhotná vím , že u těhotenství býtmenstruace nemá, ale znepokojuje mě to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.