Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je na čase, aby jsem si vybrala porodnici. Bydlím v Praze a rodím poprvé, takže nemám s žádnou porodnicí zkušenosti.
Chtěla bych, aby byla v Praze. Prosím všechny, které mají zkušenosti, ať negativní či pozitivní z porodnic v Praze, aby mi pomohli a doporučili.
Všem moc děkuju.
Řada pražských porodnic má registraci rodiček do 12tt. Takže hodně se odvíjí od toho, v jakém jste týdnu (či měsíci). Doporučuji vybírat podle oddělení šestinedělí, ne podle porodního sálu, protože tam strávíte mnohonásobně více času; a taky aby to nebylo "přes řeku", protože jako na potvoru bude rodit v době dopravní špičky a nahonem. Já třeba měla tu nejbližší, ačkoli jsem tam původně hodně nechtělo... ale protože období tuhé zimy bylo jasné, nakonec jsem nic nevymýšlela - a hodně se to vyplatilo, protože jsme jeli krokem po drsňáckém náledí a jinam bych to ani nestihla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.