Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukání víčka, rtu

Od: skye* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, docela často se mi stává, že mi "cuká" oční víčko nebo obočí. To by se ještě dalo vydržet. Ale teď už mi dva dny "cuká" jakoby brada - kousek pod spodním rtem, na délku tak 2cm. Je to i viditelné. Je mi to hrozne nepříjemné. Nepomáhá žádné promasírování nebo něco podobného. Nemáte nějaký tip? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

1x

Doplňte minerály celkově a vitaminy řady B. Bývá to od nervů.

ria*
hodnocení

0x

Nejste ve stresu? Mě takto cukalo spodní víčko asi 3 týdny v kuse, už jsem z toho byla zoufalá a šla na nerologii -nic nenašli, jen doporučili dýňová semínka - ve kterých je spousta stopových prvků, hořčík atd atd - opravdu to do pár dnů přešlo, ale až po letech jsem si uvědomila, že jsem v tu dobu byla pod příšerným tlakem a ve stresu.. - Možná by bylo dobré zjistit, jestli není toto příčina...

skye*
hodnocení

Možná, že to těmi nervy bude, ale není to tak hrozné. Ale "hodit se jen tak do klidu" moc nejde, potřebovala bych se toho zbavit co nejdřív:) To víčko nebo obočí není tak hrozné, ale ta pusa je děsná. Navíc to cuká fakt hodně, celý ret až dolů k bradě mi poskakuje jak divý:( A ještě se mi to nestalo, vždy jen to obočí a víčko...

Doplnil bych vitamin B.

A zašel na vyšetření.

hodnocení

0x

Rozhodně neuškodí vitamin B (B komplex forte, s dávkováním poradí v lékárně).

skye*
hodnocení

Děkuji všem, zkusím tedy zajít do lékárny pro nějaké to béčko.

xixi*

B-komplex Forte a nějaké magnesium. A po večerech zakousněte pár ořechů (nesolených nejlépe).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]