Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, docela často se mi stává, že mi "cuká" oční víčko nebo obočí. To by se ještě dalo vydržet. Ale teď už mi dva dny "cuká" jakoby brada - kousek pod spodním rtem, na délku tak 2cm. Je to i viditelné. Je mi to hrozne nepříjemné. Nepomáhá žádné promasírování nebo něco podobného. Nemáte nějaký tip? Díky
Nejste ve stresu? Mě takto cukalo spodní víčko asi 3 týdny v kuse, už jsem z toho byla zoufalá a šla na nerologii -nic nenašli, jen doporučili dýňová semínka - ve kterých je spousta stopových prvků, hořčík atd atd - opravdu to do pár dnů přešlo, ale až po letech jsem si uvědomila, že jsem v tu dobu byla pod příšerným tlakem a ve stresu.. - Možná by bylo dobré zjistit, jestli není toto příčina...
Možná, že to těmi nervy bude, ale není to tak hrozné. Ale "hodit se jen tak do klidu" moc nejde, potřebovala bych se toho zbavit co nejdřív To víčko nebo obočí není tak hrozné, ale ta pusa je děsná. Navíc to cuká fakt hodně, celý ret až dolů k bradě mi poskakuje jak divý
A ještě se mi to nestalo, vždy jen to obočí a víčko...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.