Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou publikaci pro mzdovou účetní

Od: kmacek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, potřebuji si koupit publikaci o mzdovém účetnictví, ale takovou, kde by bylo vše komplet, vše co musí mzdová účetní během roku dělat, počínaje přihlášením zaměstnanců, ne jen nějaké aktualizace a novinky. Začínám úplně od začátku.. Ráda bych sehnala publikaci, kde to bude srozumitelně popsané včetně příkladů z praxe a návodů. Moc děkuji za všechny tipy. Martina

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

3x

Dobrý den. Doporučuji knihu Abeceda mzdové účetní, vydavatelství Anag.

ano, přidávám se - tuto publikaci jsem si pravidelně kupovala v dobách, když jsem ještě exmanželovi dělala mzdy a je to fakt dobrá kniha, vždycky jsem v ní našla, co jsem hledala - i s příklady.

kmacek*
hodnocení

Moc děkuji za tip, ještě jsem našla obdobné publikace (také v kroužkové vazbě a taky kolem 500 stran) Mzdy od A do Z a Mzdové účetnictví 2013, ale když doporučujete tuto, asi bude nejlepší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]