Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koušu si nehty a nevím jak s tím přesta, poradí mi někdo? Děkuji
podle mě to máš hodně třeba z toho že si nervozní.já mám ten samej problém jenže si nekoušu nehty ale točím si vlasy.ale tu radu jak ti dali že se máš poškrabat v pr... a pak tě to přejde je docela dobrej nápad.já si vždycky musim uvědomin že si je točím a držet si je nebo když sedím tak je mýt za zády nebo je udržet na stole.s pozdravem Renata
A co třeba takhle se místo do nehtů zakousnout třeba do něčeho lepšího - ovoce, zelenina apod. Svůj účel to splní stejně a ještě dodáš tělu vitamíny... Nebo další způsob je přebít tento zlozvyk zlozvykem menším, až časem nebude zlozvyk žádný. A třeba taková cereální tyčinka má určitě lepší chuť, než tvoje nehty. Zkus to a uvidíš...
Ahoj, zkus si nehtíky nechat udělat - ale i to je možná na prd, páč znám takové co si okoušou i tyhle - bys musela být vyjímka - každopádně přítel si je taky kouše - reju do nej jak je to hnusné - protože to hnusné je, tak se lepší ... budu krutá, ale jsi holka a nehty to je podle mně vizitka žen hm? držím palce at si silnáa dokážeš odolat , chápu že se toho zbavit není lehké, ale dokážeš to!
Moje sestra se to odnaučila právě díky tomu, že si je lakovala.Okousané nehty vypadaly hrozně a tak je aspon nalakovala, aby vypadaly trochu hezky. Pak jí bylo líto ten lak zničit okusováním a možná i chutově to bylo o něčem jiném. Možná když si dáš na nehtících hezky záležet a dáš si s lakováním pořádnou práci, třeba francouzskou manikůru, budeš ráda, že budou hezky vypadat a nebudeš si je chtít hned zničit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.