Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat na radu. Moje přítelkyně se nemůže udělat jinak než se mnou (sex), za čož jsem hrozně moc rád, ale když to chce třeba 4x za den, tak to začíná být vážně vyčerpávající. Tak jsem ji navrhnul ať to zkusí sama. Ale bohužel bez výsledku. Nic na ni nefungovalo. Když si to dělala rukou, koukala na pecko, sprcha taky nic. Chtel jsem se zeptat, jestli nemate jeste nejake tipy, nebo osobní zkušenost. Předem děkuji za rady
Erotickou pomůcku - vibrátor. Dnes už jsou na tokové úrovni že... no nebudeme zacházet do detailů.
Ringo vám dal krásný tip na vánoční dárek. 4x za den a to nechodí do školy nebo do práce? Mimochodem pokud jste dobrý a uspokojíte ji dostatečně tak by byla i 1x spokojená a pokud by vám musela vařit, prát a ještě se starat o dítě tak by byla šťastná, že má den, dva pokoj. (týdenní školení partnera mimo bydliště je taky dobrá věc).
doplněno 12.11.13 21:40:Ale ano Martino ať si užije (třeba tiše závidím) nevím proč ale já tomu dvakrát nevěřím, spíš vidím, že aaaa chtěl pikantní návod k sebeuspokojování.
Nymfomanie je nemoc. Doporučuji odbornou pomoc.
doplněno 13.11.13 19:00:Hmm, nemoc nebo porucha, je to jedno. Hlavní je, že se to dá léčit. A hlavně, s nymfomankou se nedá žít. Na chvíli je to super, ale napořád hrůza.
doplněno 13.11.13 19:19:Je vidět, že jste nymfomanku dosud nepotkali. Taková žena memá problém s dosažením orgasmu, jen chce sex pořád znova a znova. Chtěla by mít sex nepřetržitě jen s přestávkami na jídlo a spánek. Bývá velmi zkušená a dokáže z muže vytáhnout výkony, které by ani sám nečekal.
nedávno jsem četl, že pro sex resp potřebu sexu není žádné měřítko. Nelze říct, že jednou za rok je málo a desetkrát za den je moc, je to individuální a ani jeden "extrém" není považován za nemoc, poruchu atd. Snad až by to překročilo únosnost daného jedince, tedy že by si s tím sám nevěděl rady a samotného by ho to obtěžovalo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.