Ahoj. Chtěla bych se vás zeptat, zamilovala jsem se do jednoho kluka který je o 5 let starší. Myslíte že to má cenu? Jako máme hodně společných věcí atd.. (ano známe se)
- 5 let je ideální věkový rozdíl, jak už zde psal "rnk" - ale to poznáte, až Vás po pár letech (tak ve 40-ti) - bude stejně starý manžel opouštět kvůli mladší milence.
Z tohoto důvodu bych brala i vyšší věkový rozdíl - nejméně tak 7 let. Ale jsou i případy, kdy spokojeně žije starší žena s mužem mladším i o 10 let. Vše záleží na inteligenci, toleranci, porozumnění, vzájemné přitažlivosti a souznění obou.
Ale pokud jste mladá a dosud "nevybouřená" holčina, tak se na to vykašlete - partnerovi byste asi jenom spíš ublížila. Marcela.
Já mám ženu o necelé 4 roky starší, 7 let spokojeného vztahu, 4 roky svoji, dvě krásné děti, naprosto bez problémů takže bych se o to nebál, o věk nejde, pokud si rozumíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.