Nejste přihlášen/a.
Zdravím !
Doktorkou mi bylo sděleno, že podle genetických testů mám zvýšenou pravděpodobnost vzniku nádoru. A jelikož je v Česku chirurgie poměrně v plínkách, je lepší se nechat operovat v zahraničí. Ovšem ty operace se můžou vyšplhat až do 10 milionů. Tím pádem je otázka, hradila by takovou operaci pojištovna? Momentálně mám VZP. Jestli ne, u koho si mám pojištění uzavřít?
Obávám se, že naše zdravotniství nemá takové zdroje, aby toto hradilo z pojištění. Zvýšenou pravděpodobnost vzniku nádorů má jen pro mutaci genu BRCA1 cca jedno procento žen. Pokud je preventivně odoperujeme po 10mil, každý vyndá z prasátka 50tisíc. Pošlete číslo účtu, ať vám my ostatní, kteří žádné zdravotní problémy neočekáváme, přispějeme na preventivní operaci v zahraničí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.