Ahoj. Jsem na intru a večeře vaří učni- kuchaři té školy v rámci praxe.. Dnes u okénka byl kluk, který se mi líbil a mám pocit, že po mně docela koukal. Vždy ale, když si myslel, že ho nevidím.. Já dělala to samé a občas prohodila vlasy. Seděla jsem naproti tomu okénku a koukal. Odnášela jsem jídlo a on byl zády.. Tak jsem myslela, že bud má práci nebo ho to nezajímá.. Otočila jsem se a on také koukal. Pak jsem odcházela a oba jsme na sebe koukali asi 10 sekund, ale ani jeden jsme se neusmáli.. Jak se s ním seznámit, pokud ho ještě uvidím? Bylo by hodně hloupé říci třeba ahoj? Jen nevím, jestli to není divné "balit" kluka asi tak odhaduji ze třeťáku, když mi je 21 a studuji vošku. Díky moc.
No, co řešíš? Podívej se do očí, zdvihni své obočí a usměj se. Pokud úsměv bude opakovat, ukaž jemně prstem ke dveřím (k východu). Buď tam počká on nebo ty. Prostě ten, kdo tam bude dříve... Hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.