Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do jaké restaurace v Praze?

Od: jituskaj* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, má mi přijet na návštěvu velmi dobrá přítelkyně, se kterou jsem se tři roky neviděla, protože byla v USA, ale i tak mi v mnoha situacích i přes dálku byla oporou. Ráda bych ji vzala do nějaké pěkné restaurace, ale moc často nikam nechodíme, takže teď nejsem v obraze, je jich tu celá řada. Bydlím v Praze 3, tak nejlépe z toho okolí. Představovala bych si restauraci, kde vaří českou kuchyni a bylo tam příjemné posezení na sklenku vína. Předem děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

1x

Pokud neřešíte finance, tak třeba "U zlaté studny".

adwa
hodnocení

0x

Nejlepší restaurace, kde jsem byl je tato: lokal-dlouha.ambi.cz/.... Nezapomenutelný zážitek. Bylo to tam super, ale je lepší si udělat rezervaci

jezevecobecny
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Tak v Praze 3 ji muzes vzit treba do restaurace na vysilaci nebo u JzP je Potrefena husa. To je na jistotu.

narf
hodnocení

0x

villarichter.cz/... Richterova vila u schodů a trochu nad Jelením příkopem - budete courat po Hradě a Hradních zahradách, takže při cestě, ne? Tam mají výbornou, ale doopravdy výbornou bramboračku (s vyhlídkou na Prahu k tomu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]