Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí rozvod

Od: ro* odpovědí: 2 změna:

prosím o radu chci zažádat o rozvod manžel,alkoholik děti už jsou dospělé kolik zaplatím za rozvod

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kolik vás může stát rozvod?
aktualne.centrum.cz/...

doplněno 17.03.09 11:17:

Kolik stojí rozvod?
V případě "smluveného"rozvodu, na kterém se manželé bez vzájemných rozepří domluví, se platí pouze správní poplatky a kolek. V případě ztíženého rozvodu a tehdy, když se nejsou schopni manželé spolu dohodnout, náklady narůstají až do desítek tisíc korun, přičemž rozvodové řízení v těchto případech může trvat i několik let a působit komplikace oběma manželům, ale zejména dětem.
Zdroj: aperio.cz/...

lm®

Skoro se mi chtělo odpovědět ,že rozhodě méně než život s alkoholikem.

Strejc má pravdu.Děti máte dospělé odpadá tedy určení dětí do péče.Pokud se na rozvodu domluvíte a proběhne jen jedno stání nebude to nijak závratná částka -tipuji cca 3 -5 tisíc -to si myslím,že za ten klid od alkoholika stojí.

Horší by bylo,kdyby manžel nechtěl rozvod,dělal potíže,prostě protahoval to,každé další stání je výdaj navícUplná katastrofa pro peněženku jsou následné tahanice o majetek ,to se pak pomějou právníci -účtují si nějaké procento z hodnoty z toho majetku a Vy jenom platíte a platíte.Tam už jdou částky i do desetitisíců.

Já sice rozvedená nejsem,ale kamarádka to ještě dlouho po rozvodu splácela právníkovi.Také jsem slyšela,že se např. přihlíží i k tomu,když spolu manželé třeba půl roku nežijí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]