Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma mi zadržuje papíry - mzdový výměr

Od: luziferr* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dne 25.10 jsem odeslal do jedné nejmenované firmy papíry ohledně mzdového ohodnocení na příspěvek na bydlení, s průvodním dopisem kde prosím o spěšné zaslání nazpět. Dodejka mi došla s razítkem 29.10. doručeno, minulý týden jsem volal, paní tvrdila, že dělá výplaty. Volal jsem dnes paní dělá výplaty. Sedí tam prý saa a má 500 lidí na práci. Tvrsí že mi papíry tento týden pošle, ale že neví kdy ... a zda mi přijdou do pátku, nemám jak zaplatit nájem a když mi papíry nepošle nedostanu příspěvek, nějaká rada? Jen připomínám, že když tam pojedu osobně (řekla že mi to na počkání nevyplní) tak tam strávím 3h kvůli spoje. Proto posláno přes poštu. Dnes mi odmítla sdělit i jméno se slovy, že nadřízení vědí kdo tam sedí, že mi příjmení nesdělí (nepředstavila se ani při zvednutí telefonu). Sedí tam jindy dvě paní. Na stránkách firmy není číslo, na které by se dalo stěžovat si na vedení, nebo jsem jej nenašel, samé obchodní personální mzdové oddělení, ale vedení nebo nějaký nadřízený není, i když jsem volal na jiné číslo zda mě někde nemohou přepojit bylo mi sděleno, že paní nemá nadřízeného. jenže s ní se nedomluví :( byly na mě zasedlí už když jsem tam pracoval ... :( ach jo. v obchodním rejstříku jsem jiné číslo na vedení společnosti rovněž nenašel, dodejku s datumem mám doma. mohu si někde stěžovat? z druhého zaměstnání jsem měl papíry domma druhý den rovněž poštou vzdálenost stejná ... Děkuju moc za pomoc. v pátek má poslední možnost příjmy odevzdat ...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste se obrátit na Černé ovce či podobný TV pořad (má ho každá televize). Samozřejmě tam televize do pátku nic nenatočí a neodvysílá, ale třeba by se jim mohla ozvat a tím je trochu postrašit. Ale nejsem si jist, taky mají mnoho podnětů a mnohé mohou považovat za závažnější . Ale o nějakém externím tlaku bych uvažoval.

luziferr*
hodnocení

tohle je asi věc na dlouho asi, ale zkusit to mohu :/

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud potřebujete výši příjmu za říjen 2013, pak je opravdu možné, že paní ještě nemá výplaty za říjen zpracovány, je teprve jedenáctého.

doplněno 11.11.13 14:34:

Pak to nechápu, je to otázka pěti minut, stačí opsat údaje z vašeho výplatního lístku. Situaci řešte přes jejího nadřízeného.

luziferr*
hodnocení

za 9. měsíc

iz*
hodnocení

0x

Zavolejte na vedení firmy a požádejte o urychlené zaslání. Současně bych doporučila zaslat vedení firmy písemnou stížnost na účetní.

O příspěvek na bydlení můžete žádat až 3 měsíce zpětně, a úřad práce jej vyplatí i zpětně.

Pokud Vám potvrzení za září nepřijde včas, vyplatí Vám dávku v dalším měsíci. Je to nepříjemnost, ale o příspěcvek kvůli liknavosti účetní nepřijdete.

luziferr*
hodnocení

Dobrý den, to je ten problém, vedení firmy nikde nemá žádné číslo a vše je řízené na vrátnici, kde mi to nikdo nebere a dále pak na vedení společnosti rovněž žádný kontakt, navíc mi bylo sděleno, že naemá žádného nadřízeného :( je to hnus co si tato firma dovoluje :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]