Nejste přihlášen/a.
Ahoj, moc by mě zajímaly názory a rady na tento problém. Pokusím se to nejvíc zestručnit. Líbí se mi jeden kluk. Loni jsme si hodně psali, já jsem se mu líbila a dával to (v psaní) dost najevo, ne vždy uplně přímo, ale dával. Třeba jsem si přidala novou fotku na facebook a hned mi psal "pěkná" atd. Ve škole když jsem ho potkala na chodbě, tak tak jakože pozdravil, ale aby za mnou šel, to ne. Raději mi pak večer napsal něco jako třeba že mi to slušelo, no víte jak to myslim. Párkrát jsme jako říkali, že někam zajdeme, divadlo, kino, ven, výlet... ale vždycky to napsal tak jakože s "" a mně to vždycky přišlo tak jakože to nemyslí moc vážně, takže z toho pokaždé sešlo. Hlavně v tu dobu jsem se scházela s jiným klukem, tak mi ani na tom zas tak moc nezáleželo. Další věc je, že on ty svoje lichotky až někdy sprosťárny píše více holkám. + k tomu má jednu holku, s kterou tak nějak chvíli chodí, chvíli ne... No a teď se mi ten kluk vážně dost začal líbit, ale já se v něm absolutně nevyznám. Strašně moc moc si vyčítám, že jsem loni prostě na nějakou tu nabídku třeba jít na kafe nekejvla ptostě s tím jako že "v kolik se sejdeme" a bylo by. Buď bych si s ním rozuměla, nebo ne, ale pokaždé by to mělo svůj přínos. No ale teď už mi nenapíše, když jsem mu napsala já, tak to bylo jen odpověď a nazdar, už neodepsal. Zato ale ve škole si mě alespoň všimne, pár slov dokonce i prohodili jsme, občas mám pocit jako že jo, dobrý, někdy mam pocit že jsem tomu klukovi uplně u zadku... A víte co, já nevim co teď. Jednou mam pocit že ok, někdy uplně na prd, jak už jsem řekla... Jediné, co mi teď přijde nejlepší uděalt je to, prostě mu napsat, jestli nechce ven. Ale mám z toho strach. Mám ztrach, že nastane možnost a) neodepíše mi vůbec a já se pak budu vůbec bát se před ním ukázat, bude mě ignorovat, b) odepíše něco uplně mimo to co jsem se zeptala, prostě to zakecá a jsme opět u a, c) napíše že nemá čas,nemůže, bude se vymlouvat, d) napíše že ne. e) možnost e by samozřejmě měla být nejlepší a to , že řekne ok jdeme někam. Taky kdyby bylo dobrá příležitost, jako že to je málokdy, bych se ho mohla zeptat osobně, ale v tutom trošku asi upřednostňuju mu napsat. Prostě se ho už chci "zbavit" buď půjdeme, budeme si rozumět, bude to ok, chtěla bych ho změnit, nechtěla bych, aby i potom psal každé holce jaká je "sexy" atd... nebo si rozumět nebudeme, to se stává, já se alespoň od něj "očistím", nebo mě prostě odmítne a já už taky nebudu mít žádné naděje a budu mít klid... Jen mě napadá, když mě nějakým způsobem odmítne, jak mám na to reagovat? Nějaká odpověď, která ho dostane, bude třeba i vtipná, co bych tak měla na to odpovědět, abych prostě nespadla do té "trapné" situace, jak byste reagovali vy?
Možná je ten text trošku bez hlavy a paty, tak kdyby mně někdo chtěl pomoct a něčemu nerozuměl nebo chtěl víc infa, tak do komentářů dopíšu. Mějte se krásně a bezstarostně a za každý názor radu a komentář, který mě ulehčí tuto "teenegerovskou" situaci děkuju.
Lena, 17.
Ahoj. Leno, ještě Vás neodmítl a Vy již předem přemýšlíte, jak na to reagovat. Nepřipravujte si odpovědi na různé možnosti předem. Tím spíše se dočkáte zklamání. Za každé situace se prostě snažte být nad věcí. Líbila jste se mu v psaní, jak říkáte. Ve skutečném životě o Vás moc zájem nejevil. Tak co můžete čekat? Navíc není dobré stát o někoho a předem přemýšlet o tom, jak ho změnit, aby byl podle Vašich představ. Pokud o něho stojíte, snažte se ho zaujmout a ten jeho zájem si udržet, aby k odmítnutí neměl důvod. A kdyby se Vám to přece jen stalo, pak přece o nic nejde _ pro jedno kvítí, slunce nesvítí. Nechce, bude chtít jiný...Párkrát se Vám to v životě určitě stane, neberte to tragicky. Chce to se nebát a nenechat se tím zpražit příliš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.