Nejste přihlášen/a.
Hezký den i Tobě. Tak se tedy zeptám: co Ti brání v tom, aby ses osamostatnil a žil si svůj život bez matky a jejího vlivu na Tebe? Dokud bydlíš Ty u ní, pak ji respektuj, protože ona už jiná nebude a Tvůj šprajc Ti nepomůže. Máš pravdu, nenech si řídit život.. Když se Ti to nelíbí, tak s tím něco udělej!
Ahoj, pokud jsem to pochopila správně, tak je ti 24 let. V tom případě spoustu Tvých problému vyřeší odstěhování od matky. S tou váhou je to těžké - někdo chce přibrat a někdo zase zhubnout. Co navštívit vizážistu, ať ti poradí, jak se oblékat a jak se ostříhat? Ono to udělá fakt hodně
co ty popisuješ jako problém je ve skutečnosti výhoda . ve dvaceti mě pivo ještě pořád nenalili na op už jo . i v 25 mě nechtěli prodat cigarety tak jsem se pousmál a tu občanku vyndal . Pořádný vousy mám až ted a to je mě přes 30. A je to pěkná výhoda holit se jednou za 14 dní . Za celej můj život jsem nenarazil na jedinou nevýhodu mladého vzhledu . Jedinej rozdíl ale jak už bylo zmíněno je to že jsem ve 20 pohádal s mámou kvůly přítelkyni které jsem se zastal a druhý den jsem se odstěhoval a bydlely jsme po nájmech . A na starosti jak vypadáme tak nějak neni čas , co si neuděláš to nemáš a na co si nevyděláš to taky nemáš . Takže se vykašly na knihy najdi si nájem a jdi od mámy
ODSTĚHOVAT SE a rychle !
Zkuste trochu posilovat, na váhu se vyprdněte, důležitější je měření metrem.. bratr byl do 23-24 vyžle- začal posilovat - né moc, ale nabral trochu svalové hmoty, po pár měsících s tím samozřejmě sekl .., ale tím si metabolismus nějak "nabořil", a přibral - teď je to normální, zdravě vypadající chlap..
..
Postrádám v tvém dotazu .- čím se živíš? Studuješ? Kolik přispíváš na domácnost?
Jest-li studuješ a jsi závislý na matce, tak holt drž pusu a dělej co si přeje. Ona tě živí a pravidla určuje ona.
Jestli pracuješ, tak co děláš doma, když si mámou nerozumíš? Hybaj třeb na ubytovnu a nikdo ti nebude mluvit do života.
Jest-li jsi na pracáku, tak vem jakoukoliv práci a konečně ve 24 letech živ se sám. Práce je, třeba na opačném konci republiky, ale je. Nemůžeš si vybírat.
Jest-li jsi mamánek, tak mámu respektuj třeba do smrti a neplač.
Co tomu říká taťka? je na Tvé straně, nebo její? A sourozence nemáš? Bylo by dobré vědět, že se v rodině můžeš o někoho opřít.
Podle mě by bylo nejlepší se odstěhovat. Sehnat si laciný podnájem, garsonku a zkusit žít sám. Bylo by to lepší pro Tebe i pro ni. Záleží ale na tom, jakou máš práci, abys pak nájem a všechny ty výdaje okolo běžného života sám utáhl. Jaga.
doplněno 10.11.13 15:08: Jinak, na lidi nedej, ti se dovedou smát každému, tlustému i hubenému. Jenže by se měli smát sami sobě, nikdo není dokonalý. Zkus přibrat, pomohl by možná i nějaký sport a cvičení, ale pokud to nepůjde, nevadí. Hlavně, když jsi jinak zdravý, i hubení kluci se ožení!
pro "kyblhliny"
- ahoj, jestli na to psychicky máte, tak se co nejdříve odstěhujte od matky - jak Vám zde všichni správně radí, začněte posilovat a cvičit, abyste si zvýšil sebevědomí a zlepšil figuru a začněte se více stýkat se svými vrstevníky. Uvidíte, že se všechno bude postupně zlepšovat.
Pokud to zavčas neuděláte, tak se smiřte s maminkou a začněte se smiřovat se životem, který Vám jedině ona podle svého nejlepšího svědomí a vědomí nalinkuje tak, abyste se měl dobře, tak, jako to mnozí rodiče běžně dělávají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.