Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jí říci že jí mám rád/že jí miluji

Od: lukass* odpovědí: 15 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit jak mám holce říct že jí mám rád. Nějakou tu hoku jsem měl ale to bylo takový to nic :/, teď je to něco jiného prostě znam tu dívku celkem dlouho a hrozně se mi líbí, má krásny oči, nádherný úsměv, pěknou zadnici :), prostě je úžasná bavíme se spolu o všem a denně, jezdim za ní na motorce, někdy i sama chce abych za ní jel jenže,prostě z toho občasnýho poštuchování nebo nějaký tý lichotky nepoznám jestli má zájem nebo jestli je to z kamarádství prostě na tohle jsem úplně tupej:/. Párkrát už jsem chtěl řict co k cítím ale prostě jsem ztuhnl nebo jsem se zakoktal a nic ze mě nevypadlo :/. Jak jí mám říct co k ní cítím, nerad bych si to u ní zkazil, mám jí hodně rád ale bojim se že když už ze mě vypadne co ní cítím tak mě prostě řekne ne a potom zase být jen "kamarád" nebo už pro ni nebýt vůbec nic :(, to bych nechtěl.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Až budete někde sedět proti sobě, třeba u skleničky něčeho dobrého (neznám věk), a budete zrovna mlčet, podívej se jí do očí. Ona asi zpozorní možná sklopí oči, ale zase je zvedne... to je okamžik, kdy bych volil otázku: Víš, že tě mám rád? Jsou tři pravděpodobné možnosti reakce:

Vím...

Já tebe taky...

Nebo se zasměje a hned neodpoví. Přátelství tím nijak netratí, protože přátelé se obvykle rádi mívají. Ikdyž trochu jinak.

Ale to už se samo brzy vyřeší a váš vztah bude mít konečně pevné pojmenování... Hodně štěstí!

Strejc, to je kráásně fikané! Bezva, dávám bod ;)

Strejc: Tak to je odpověď za Zlatého Bludišťáka. Za mě bod *palec*

vosikac*
hodnocení

0x

Tak jí to chlape neříkej ... Je spousty jiných způsobů, jak dát ženám najevo, co k nim cítíme a případně tím nic nepokazit ;)

Jak se říká, ženu ani květinou neuhodíš ...

Někam jí pozvi, kup kytku ... Pokud se nic dít nebude, udělej to zas ... Třeb ti sama skočí kolem krku ...

hodnocení

0x

Lukass, úplně klidně začni tím, že jí řekneš, že jsi s ní rád. Že se na ni těšíš, že jsi s ní rád a když s ní nejsi, tak ti chybí. A dost. O zamilovanosti, lásce, říkej ještě mnohem později. ;)

jezevecobecny
hodnocení

0x

Udělej to přesně jak říká babkazov. Ale taky se zajeď podívat, jak vypadá její matka. Za 25 let to bude podobný...

petrkess*
hodnocení

0x

Kup jí kytky, a pozvi ji na nějaká vážnější místa, do solidní kavárny, nebo do kina.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Není nad to se jí zeptat, Buď dostaneš do ní nebo po ní. Každá zkušenost něco stojí. Ale co mě zaráží - zmiňuješ její oči, úsměv, zadek, ale žádná zmínka o tom, co má v srdci nebo v hlavě.

lukass*
hodnocení

strejc děkuju za radu nějak to skusím vykoumat a snad to vyjde :)

deniska*

Přeju hodně štěstí *andel*

lukass*
hodnocení

Tak jsem jí nakonec pozval do kina na nějaký animovaný film (byl jsem rád že jsem tam neusnul :D ) asi v půlce filmu jsem jí chytil za ruku a pošeptal co jsem měl na srdci . Do konce filmu mlčela a pak už o tom nemluvila jako bych jí urazil. Teď nevím jestli jí to zaskočilo nebo jestli se mám o něco dál snažit :/

Udělal sis to posvém. A navíc, v nejnemožnější dobu. Všechno má svůj čas. Pozoruj, co to s tebou udělá, když jsi něčím zaujatý, jako dívka filmem, a někdo ti začne něco povídat a chce po tobě, abys proud svého soustředění opustil a soustředil se na to, co říká. Taky si budeš myslet něco o zdravém rouzmu. *zed* Všechno chce svůj čas a své místo.

lukass*
hodnocení

já jsem idiot taky mi to nějak tak došlo že jsem to udělal špatně

Lukáši, chybama se člověk učí. Nevzdávej to, vyhlédni si jinou, vhodnější příležitost a pokus se znovu...Třeba ve vhodnou chvíli se jí zeptat, zda zaregistrovala to, cos jí řekl v kině...Určitě se k tomu vyjádří a budeš mít možnost tak s ní o tom komunikovat. Neříkám, že máš tlačit na pilu, ale kdo nic nedělá, nic nezkazí. A líná pusa, holé neštěstí...Jen se toho nebát!

culdabulda1*
hodnocení

0x

pro "lukass"

- no za našich mladých let to chodilo tak, že jsme se setkávali, pokud jsme se vzájemně líbili - a poznávali se - nemohu o někom říct, že ho MILUJU, dokud ho nepoznám.

Samozřejmě se Ti musí líbit krásná holka (a komu ne-?) - tak se snaž, seč můžeš - ale manželství si pořádně rozmysli. - no na krásné holky zabírají peníze. Přeju hodně zdaru Marcela.

doplněno 11.11.13 19:59:

- ještě - pokud by se mi kluk líbil a chtěla bych s ním chodit - rozhodně by mi nevadilo, kdyby mi "vyznal lásku" uprostřed animovaného filmu, nebo třeba i "na hnoji" . Tak hochu, nevím. Hodně štěstí. Marcela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]