Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozlátka od cigaret - k čemu jsou

Od: mike® odpovědí: 2 změna:

Zdravím Vás lidi. Barman u nás v Baru nás kluky prosil o to, aby jsme mu sbírali pozlátka od cigaret, nebo ty PULLy, nemyslim kolky, ale kuřáci vědí co myslim. Tak jsme to začal sbírat, mám jich už něco ke 140 ale nějak mi proletělo hlavou... Dříve se to taky sbíralo, jenže proč on to chce? Povídal nám na vozýček. Někdo mi říkal, že si za to můžu vyměnit cigarety, jak je to? Napište mi jestli máte s tim někdo nějakou zkušenost, díky MOC a mějte se

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrburns*
hodnocení

0x

taky sem o tom uz slysel a chvily sem je znamymu sbiral ale nenasel sem nic ze o tom ze by to slo *nevi*

Dotaz
Dobrý večer.Přišla za mnou mladá dívka a požádala mě o to,abych jí sbírala pully z cigaret.Na otázku proč mi odpověděla,že její přítel potřebuje vozíček a za 5kg těchto pullů ho od Vaší nadace dostane...Chtěla bych vědět,jestli je to pravda?!Předem děkuju.Veronika Bernardová
Odpověď
Dobrý den paní Bernardová,
Liga za práva vozíčkářů žádnou nadaci nemá, a co se týká sbírání pull papírků, tak o této akci nic nevíme. Zjistéte-li o sběru pull papírků na zakoupení invalidního vozíku podrobnější inaformace, dejte nám prosím vědět.

hodnocení

Takže je to blbost a mám se na to už vyprdnout. Je to tak. Někdo právě říkal že Ti za to v trafice daj i karton s cigaretama. Ale zdá se mi to prostě hloupost. Asi to vyhodim a budu mít o starost míň ;)

Ale díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]