Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navrat do CR vs podpora v nezaměstnanosti

Od: ursula* odpovědí: 4 změna:

Dobry den!

Ziju 15let v Nemecku,mam 4letou dcerku(ktera ma ceske obcanstvi) a rada bych se vratila do CR.Mam v CR trvaly pobyt. V Nemecku jsem studovala(nedokoncila studium)a doposud byla na materske.Nepracovala jsem.V CR jsem take nepracovala.

Mam narok na nejakou podporu?z uradu prace?

Dekuji predem za odpovedi!

Ursula

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skotsko
hodnocení

0x

Upřesním to,

zatím jsem se jen koulela a teď chci nějaké peníze.

ursula*
hodnocení

Mily "Skotsko"...jelikoz v Cesku uz dlouho neziju,chtela jsem pomoc,ne sproste odpovedi...penize nechci,ty jsem ani v cesku ani v nemecku nikdy nezadala,i kdybych mela na to narok.Jelikoz mam dite,potrebuji na 1-2mes.nejakou pomoc,nez budu pracovat..TO byla moje otazka! Dekuji za pochopeni :) V nemecku jsem pracovala 40hod.tydne jako tlumocnice,bohuzel bez zapoctu,takze se mi ted nic nepocita.

prosim neodpisujte.

Diky.

macach*
hodnocení

0x

Mám takový pocit, že z úp ne.musela by jste tady mít něco odpracováno, aby Vám to měli z čeho vypočíst.Ale mohla by jste si zažádat o nějaké sociální dávky.

V každém případě se tam alspoň zaregistrujte, aby za Vás alspoň platili zdravotní poj..

Hezký den MCh

ursula*
hodnocení

diky za odpoved! No ja jsem pracovala v Nemecku jako tlumocnice,ale bohuzel bez zapoctu,bez up.Takze se mi nic nepocita.Potrebuji na 1-2mes.pomoc,nez si najdu praci.A s ditetem to neni jentak.Takze to zkusim na ty socialni,na zacatek by mi to moc pomohlo.Diky!

Hezky den,ursula

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]