Nejste přihlášen/a.
Dobry den!
Ziju 15let v Nemecku,mam 4letou dcerku(ktera ma ceske obcanstvi) a rada bych se vratila do CR.Mam v CR trvaly pobyt. V Nemecku jsem studovala(nedokoncila studium)a doposud byla na materske.Nepracovala jsem.V CR jsem take nepracovala.
Mam narok na nejakou podporu?z uradu prace?
Dekuji predem za odpovedi!
Ursula
Mily "Skotsko"...jelikoz v Cesku uz dlouho neziju,chtela jsem pomoc,ne sproste odpovedi...penize nechci,ty jsem ani v cesku ani v nemecku nikdy nezadala,i kdybych mela na to narok.Jelikoz mam dite,potrebuji na 1-2mes.nejakou pomoc,nez budu pracovat..TO byla moje otazka! Dekuji za pochopeni V nemecku jsem pracovala 40hod.tydne jako tlumocnice,bohuzel bez zapoctu,takze se mi ted nic nepocita.
prosim neodpisujte.
Diky.
Mám takový pocit, že z úp ne.musela by jste tady mít něco odpracováno, aby Vám to měli z čeho vypočíst.Ale mohla by jste si zažádat o nějaké sociální dávky.
V každém případě se tam alspoň zaregistrujte, aby za Vás alspoň platili zdravotní poj..
Hezký den MCh
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.