Правописание слова "зарядье"Правильное написание слова (словосочетания: зарядье Ударение в слове (словосочетании зарядье и разные формы слова: зар`ядье, -я, р. мн. -дий (место за торговым рядом, рядамиorf.textologia.ru/... 10.11.13 09:52: Zase se tam objevili smajlíci, kteří tam nemají co dělat. Omlouvám se, vygenerovali se automaticky.
ukulele*
Automaticky? jak? to bych rád věděl, mě po té změně nejdou vložit, ale se má zkopírovat ten text a nestačí jen kliknout na ten ksichtík, jako dříve, inu jsem staromilec
Bohužel, nevím, jak je to možné - v textu takové kombinace znaků nebyly. Už se mi ale jednou stalo, že jsem vkládala text v cyrilici a vygenerovali se tam smajlíci. Mimo jiné se mi také nezamlouvá, že po vložení smajlíku z nabídky se změní formát nsledujícího textu (jiné písmo a velikost).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.