Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem prilis hubeny

Od: axelcz odpovědí: 9 změna:

Dobrý den obracím se na vás s otázkou nebo s pomocí jedná se o malý problém ani si nedokážu vzpomenout kdyt ten problém začal tedy k věci je mi 16 let měřím ted aktuálně 185cm a normálně mám vážit 60kg problém je ten že sem hubený a to sem ve 13-14 byl pěkný tlouštík a máma mi vždy říkala chod ven at to spálíš no a ted? mám vidět žebra prostě to co bylo celou dobu zakryto ted vylezlo na povrch a země je jen kost a kůže koncem listopadu sem navštívil svého dětského lékaře který mě zvážil,změřil zjistil sem že sem vyrostl o centák ze 184 na 185cm a z 60kg sem zhubl na 54kg což sem zhubl o 6kg ale s tou váhou si nejsem jistý jestli sem měl 60kg před rokem to mi řekla jen sestřička že sem byl na kontrole se změřit a zvážit a váhu sem měl prý 60kg ale já si pamatuji že sem měl 55kg no to je jedno doktorka mě řekla že se mám celý prosinec cpát a když tuky nenaženu tak mi v lednu odeberou krev a uvidí se, přerostl sem mámu,skoro tátu tomu sem až k ramenum,ůplně sem přerostl neteř a ségru je to normální? když se na sebe dívám do zrcadla a vidím kosti žeber uplně se zhrozím

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

je ti šestnáct, měříš 185 a jsi tátovi až k ramenům? *smich*

Zachovej klid a nejdříve se zeptej svého táty, jak vypadal, když mu bylo šestnáct. Asi podobně, jako ty, ne? Byl hubený tak, že z něj kosti lezly a jak vypadá dnes? Taky z něj ještě lezou kosti? Já jsem měl 185 v sedmnácti, taky ze mě lezly kosti a dnes můžu na ty časy tak leda vzpomínat. Tak si myslím, že i ty budeš jednou vykládat jak z tebe lezly kosti a nikdo ti nebude věřit. *vtip*
axelcz
hodnocení

Vážně? tyto vaše odpovědi mě moc uklidnují :) celou dobu sem byl vystrašený jak vypadám a vy mě tu tak krásně uklidnujete věřím že nejsem jediný kdo má tento problém :)

ria*
hodnocení

0x

Je to přesně věk, kdy se kluci vytahují - brácha byl také vytáhlé vyžle - až se "naštval" a začal posilovat - kolem 18-20 let- trochu nabral svalovou hmotu, ale hlavně si tím naboural metabolismus a po tom, co přestal posilovat krásně přibral - teda né moc, ale teď je to akorátní chlap...

hodnocení

0x

Je normální, že se kluk kolem těch 16 vytáhne do výšky, ale 185/55 je docela děsné, i těch 60 je málo. S pohybem ale nepřestávej, jednak budeš mít chuť k jídlu, jednak potřebuješ kromě tuku i svaly. Ale buď v klidu, určitě se spravíš *palec*

axelcz
hodnocení

Neříkám že to je 100% 55kg věřím doktorce že sem měl před rokem 60kg a zhubl sem o 6 kilo no doufám že se zpravím

hodnocení

0x

Blizi se cas Vanoc, nejlepsi doba na pribrani.

axelcz
hodnocení

V tom taky doufám

farn
hodnocení

0x

To máte dobrý, ať vám to vydrží také až přestanete růst. Můžete se krmit vším bez výčitek svědomí. Budete se líbit holkám. Většina (2/3-1/2 populace) je s váhou blíž otylosti.

axelcz
hodnocení

No líbit se holkam to bych tady odbýhal od tématu. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]