Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virtuální operátor nebo šeďák?

Od: superhafan* odpovědí: 10 změna:

Máte někdo TIP na nejlepší - nejlevnější volání? Může být i neomezený tarif...rozhoduje jako vždy cena - výkon :) Díky za TIPy...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Nevím kolik provoláš, ale já mám smartmobil na 2 SIMky jednu SIMku na tu mí lidi volají a druhou mám na Internet. Kup si na Aukru balíček O2 Internetu na 13 měsíců s FUP 100MB/den za 800Kč/13měsíců + Zdarma kredit na volání 400Kč + registruj se u nějakého VoIP operátora (já mám Fayn) a budeš volat a mít Internet za minimální cenu. Ideální řešení pokud voláte, ale né zas tolik, aby jste potřebovali neomezený tarif od O2. Navíc u VoIP operátorů mezi sebou voláte GRATIS :) Tohle řešeí je toho čeho se operátoři do budoucna nejvíce bojí volání přes mobil+Internet zadarmo proto to jejich z*urvený FUP a jiná omezení zákazníku, ale je to jejich marný boj. Možná oddáleji o 1rok, ale nic víc :) Až přijde LTE budou muset ustoupit jinak na LTE nebude nikdo chtít za těch podmínek přestoupit. Chudáci mobilní operátoři :) :)

hodnocení

2x

Vzdy zalezi na tom, kolik toho provolas za cca mesic.
Osobne prechazim k onemobile.cz/... Dohoda NA JEDNIČKU. Zkus si projit treba mobilni-operatori.eu/... .

hop®
hodnocení

1x

Kamarád nedávno básnil o +4U, bude k nim prý přecházet, ale já osobní zkušenost nemám, nemohu tedy doporučit ani odsoudit - takže jen jako námět k přemýšlení...

kangaroo*
hodnocení

1x

Tohle taky nevypadá špatně

moraviatel.cz/...

hodnocení

1x

V současné době je asi z hlediska nabídky za slušnou cenu nejvýhodnější nabídka mBank ,podmínkou je ale založení účtu a asi nevýhodou, že je to pokrytí Vodafonu

doplněno 08.11.13 17:35:

já bych ještě počkal, teď se s nabídkami roztrhl pytel a nějak budou muset ostatní reagovat

solenza*

Jj, taky čekám na nabídku od mBank.

abde
hodnocení

0x

ČEZ only, nemá konkurenci ;)

superhafan*
hodnocení

já si spíš představoval, že mi tu hodí někdo nějakou konkrétní nabídku nebo odkaz... ;) ale i tak díky, že ČEZ je OK :)

Na Vašem místě bych počkal,až se tu vyjádří více lidí,mi osobně teda ČEZ jako trhák moc nepřijde...

Hodně lidí má dobrou zkušenost s Tesco mobile nebo Mobil.cz

Na internetu je několik srovnávačů tarifů od virtuálů,určitě Vám pomohou dobře vybrat.

fribble*
hodnocení

0x

Protože často volám na pevné linky - úřady, doktoři atd. a to je vždycky na dlouhé lokte, používám předplacenou kartu O2 s tarifem "Nadlouho", kde se v jejich síti vč. pevných linek platí jen 1. minuta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]