Nejste přihlášen/a.
Máte někdo TIP na nejlepší - nejlevnější volání? Může být i neomezený tarif...rozhoduje jako vždy cena - výkon
Díky za TIPy...
Nevím kolik provoláš, ale já mám smartmobil na 2 SIMky jednu SIMku na tu mí lidi volají a druhou mám na Internet. Kup si na Aukru balíček O2 Internetu na 13 měsíců s FUP 100MB/den za 800Kč/13měsíců + Zdarma kredit na volání 400Kč + registruj se u nějakého VoIP operátora (já mám Fayn) a budeš volat a mít Internet za minimální cenu. Ideální řešení pokud voláte, ale né zas tolik, aby jste potřebovali neomezený tarif od O2. Navíc u VoIP operátorů mezi sebou voláte GRATIS
Tohle řešeí je toho čeho se operátoři do budoucna nejvíce bojí volání přes mobil+Internet zadarmo proto to jejich z*urvený FUP a jiná omezení zákazníku, ale je to jejich marný boj. Možná oddáleji o 1rok, ale nic víc
Až přijde LTE budou muset ustoupit jinak na LTE nebude nikdo chtít za těch podmínek přestoupit. Chudáci mobilní operátoři
![]()
Vzdy zalezi na tom, kolik toho provolas za cca mesic.
Osobne prechazim k onemobile.cz/... Dohoda NA JEDNIČKU. Zkus si projit treba mobilni-operatori.eu/... .
já si spíš představoval, že mi tu hodí někdo nějakou konkrétní nabídku nebo odkaz...
ale i tak díky, že ČEZ je OK ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.