Nejste přihlášen/a.
Máte někdo TIP na nejlepší - nejlevnější volání? Může být i neomezený tarif...rozhoduje jako vždy cena - výkon Díky za TIPy...
Nevím kolik provoláš, ale já mám smartmobil na 2 SIMky jednu SIMku na tu mí lidi volají a druhou mám na Internet. Kup si na Aukru balíček O2 Internetu na 13 měsíců s FUP 100MB/den za 800Kč/13měsíců + Zdarma kredit na volání 400Kč + registruj se u nějakého VoIP operátora (já mám Fayn) a budeš volat a mít Internet za minimální cenu. Ideální řešení pokud voláte, ale né zas tolik, aby jste potřebovali neomezený tarif od O2. Navíc u VoIP operátorů mezi sebou voláte GRATIS Tohle řešeí je toho čeho se operátoři do budoucna nejvíce bojí volání přes mobil+Internet zadarmo proto to jejich z*urvený FUP a jiná omezení zákazníku, ale je to jejich marný boj. Možná oddáleji o 1rok, ale nic víc
Až přijde LTE budou muset ustoupit jinak na LTE nebude nikdo chtít za těch podmínek přestoupit. Chudáci mobilní operátoři
Vzdy zalezi na tom, kolik toho provolas za cca mesic.
Osobne prechazim k onemobile.cz/... Dohoda NA JEDNIČKU. Zkus si projit treba mobilni-operatori.eu/... .
já si spíš představoval, že mi tu hodí někdo nějakou konkrétní nabídku nebo odkaz... ale i tak díky, že ČEZ je OK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.