Nejste přihlášen/a.
Právě jsem četl jak si doma vyrobit živou vodu všemu rozumím ale zdroj kde se píše stejnosměrný 220v nebo stejnosměrný 12-24v tak tomu nerozumím jde mi o těch 220v stejnosměrný co to je za zdroj máte někdo zkušenosti s výrobou živé vody pro jistotu přikládám i odkaz Léčitel Jaroslav /...
Jedna věc samozřejmě je důvěra v živou vodu, ale to není předmětem otázky,. Ale co se týče zdroje, standardně se ke 210 stejnosměrnemu proudu nedostanete, prostě byste si musel pořídít usměrňovač (postavit nebo koupit), druhá možnost je pořídit baterii s napětím 220 V, tedy prakticky sestavit dostatečné množství baterii. . Ale nedoporučoval bych to, když nic jiného (například usměrňovače bežně jsou spojeny s trafem a převádějí 220 ~ na stejnosměrný v rozmezí tak do 24 voltů, prostě slaboproud), 220 V je docela smrtelné napětí, záleží samozřejmě na výkonu toho zdroje,ale jak tak koukám na ten nákres, to je dost o ústa, a vlastně ani nemáte právo bez odborných zkoušek něco takového stavět. Spokojte se s autobaterií
je mi jasé že voda a elektrika nejdou k sobě co takhle použít klasický napájecí zdroj do zasuvky s výstupem na 12 v a samozřejmě rozlišit + a -
to spinování - já to vidím jako opíjení vodou nebo to můžu přirovnat nadávání vodě tady funguje velice dobře akorát psychika a proč jsem se ptal na živou vodu potřebuji jí ke snížení ph v těle a snížení zdravotních problémů s tím spojených
Před časem jsem mrtvou a živou vodu taky vyráběl. Postavil jsem si jednoduchý usměrňovač ze 4 diod, elektrody vystřihl z nerez bubnu staré pračky, všechno to šoupnul do velké flašky od okurek, nalil vodu a pak ze vzdálenosti 5 metrů zapnul. Mám elektrotechnické vzdělání, 40 let praxe a poměrně slušný paragraf vyhlášky 50, ale i tak jsem kolem toho chodil po špičkách v uctivé vzdálenosti. Laikovi nedoporučuju něco takového dělat. Jde poměrně dost o život.
Co se týká účinosti mrtvé vody, tak ta pomáhala dceři proti alné. U živé vody jsem žádný účinek nepozoroval.
Stejnosměrné napětí 220 V je životu nebezpečné!
Použijte 12V z autobaterie nebo nabíječky.
doplněno 08.11.13 19:00:Smyslem není elekrolýzou vodu rozkládat na vodík a kyslík. jen způsobit přesun iontů k elektrodám. A na to bude 12 V stačit.
Je otázka, jestli to na 12 V bude fungovat. Spíš ne. Voda má určitý odpor a aby se dosáhlo proudu, dostatečného pro var vody, je právě potřebné to vyšší napětí. Pokud nepřivedete vodu do varu, nemá to smysl.
Ještě upozorním: elektrolízou vody se vyvíjí vodík a kyslík (v tomhle případě poměrně dost). Je to docela třaskavá směs. Bacha na kouření a jiskry v blízkosti vyvíječe.
Pokud dobře vidím, tak ty elektrody jsou od sebe odizolovány tím květináčem, takže žádné nebezpečí nehrozí, neboť to nebude dělat vůbec nic.
Skutečně je někdo schopen brát vážně někoho, kdo zcela vážně píše tohle?
...Nebo zkuste vodě nadávat... Budete-li vodu zkoumat pod velkým zvětšením přes mikroskop, uvidíte soustavu krystalů. Jestliže jim pak začnete nadávat, začnou měnit tvar!...
.
To je asi taková realita, jako že domácí odpařování octa pomáhá zahánět povedně. Kdo nevěří, ať googluje že i tohle někteří "odborníci"tvrdí...
doplněno 08.11.13 14:58: Vykašlal bych se na živou vodu a elektriku. Daleko lepší je vodu SPINOVAT aby se molekuly točily správným směrem!
orgo-net.blogspot.co.uk/...
marketingový tah to zatím nemohu říct proto si to chci vyzkoušet za pár šupů a ne kupovat přístroje za 50000kč
Ahoj. Můj dnes bývalý tchán elektrikář, doma udělal spoustu věcí co mu řekla jeho drahá polovička. Mrtvá a živá voda nechyběla. Chvíli se s tím stařenka bavila a pak jako všechno, to odložila na půdu jako věc k ničemu. Pokračovalo to kyvadélkem. Co se jich švigrfotr ve sklepě nasoustružil. Synek to babce krátkou ukázkou nefunkčností znechutil a zase to šlo do ... no, však víš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.