Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Biologická léčba

Od: marcela1* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám Bechtěreva a mám schválenou biologickou léčbu,chtěla jsem se zeptat jestli ta léčba nemá vedlejší účinky nař.tloustnutí.Ještě mám přiznaný důchod a nevím zda mi nebude odebrán. Děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O biologické léčbě se toho povšechně ví ještě velice málo. Buďte ráda, že vám ji nabídli, protože jinak by váš konec byl velice fatální. Při této léčbě je sledovanost lékaři veliká a oni se snaží, aby negativní dopad byl co nejmenší. Také jsem se snažila dostat ji, ale nepodařilo se. ;) Úplně zdravá asi nebudete nikdy a jestli vám vezmou důchod, to záleží na tom, s jakým hňupem se setkáte. Když poslali do práce člověka, který se sám nemůže pohybovat a sám se neobslouží. A takových a podobných případů je spousta. *sok* Bechtěrejev je strašná a bolestivá nemoc a já vám přeji hodně síly a účinnost biologické léčby co největší. Hodně štěstí! *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]