Nejste přihlášen/a.
Moc bych vás chtěla poprosit o jakékoli nápady. Napište mi prosím. Jaké jsou pozice a práce co splňují kriteria: Docházení ke klientům domů. Je to živnost volná. Nemá to nic společného s pečovatelstvím a zdravotnictvím.Musím si vymyslet název pozice a nic mě nenapadá. Děkuji všem
Jestli jsem to dobře pochopila, měla by to být práce pro domácnost, klienta, bydlení apod. Poud jsem zadala, co je to volná živnost, tak vyjelo několik odkazů. Ve většině odkazují na seznam 80ti odborů, které spadají pod v.č. a též je zde uveden obsah této činnosti. Jenom namátkou pod číslem 65. je revize a zkoušení spalinové cesty. Takže práce kominíka? Topenáře, studnaře. Pod číslem 56 je uvedeno poradenství v oblasti hardware a software. Nerozumím PC, tak si pozvu počítačového odborníka, který mě oživí PC, nebo udělá údržbu, nainstaluje ochranu - antivir, připojí tiskárnu zprovozní ji atd. Jsou lidé, kteří si s tím neporadí. Nebo pod číslem 37 je zhotovení závěsů, drapérií a jejich umístění v interieru a jiné různé dekoratérské činnosti. Něco dalšího vhodnějšího by jste si mohl-a ještě vybrat ze seznamu uvedeném na BusinessInfo.cz - oficiální portál pro podnikání a export.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.