Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hučení v hlavě

Od: smoulic odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

jednou za několik týdnů se mi v noci stane, že mi začne hučet v hlavě, někdy je to tak silné,jako by tam byly sirény. K tomu ale mi znehybní celé tělo - nemůžu hýbat rukama ani nohama, dokonce nemůžu ani mluvit. Po chvilce to odezní a za pár minut se to opakuje. Stává se to,když jsem dlouho vzhůru a jdu spát pozdě. Nemá někdo podobný problém nebo aspoň netuší, co by to mohlo být? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobrman*
hodnocení

1x

Mně se zdá, že by to mohl být menší epileptický záchvat, rozhodně zajděte k lékaři

Dobrman má asi, možná pravdnu. Epileptická záchvat může vypadat velice rozdílně, od křečí celého těla až po minutovaou, jakoby zmrzlost. Musíte a neurologovi. Neodkládejte to!

xixi*
hodnocení

0x

Co nejdřív se objednejte na neurologii, jak píšou nademnou může se jednat o epileptický záchvat a to není sranda. I podle toho, že se vám to stává pokud jdete spát pozdě, na to sedí. Nebojte se a vyražte k lékaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]