Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování předkožky trochu bolí

Od: kluk* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, je mi 15 let. Mám trochu osobní dotaz ohledně předkožky. Když mi prostě nestojí nebo jak to říct tak jde stáhnout v pohodě ale když mi stojí tak jde poprvé stáhnout hůře jak kdyby dřela nebo jak to říct trošku to zabolí ale potom je to v pohodě dál. Je to problém nebo je to normální? Omlouvám se pokud je to hloupý dotaz .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Není to vůbec hloupý dotaz. kdyby jsi takhle nepřemýšlel,mohl by jsi mít v budoucnu problémy. Jestli to potom jde v pohodě,tak by jsi snad problémy mít neměl,bude to chtít pomalejší postup. Ale "příroda si poradí",bude to v pohodě. Půjde to,uvidiš.

hop®
hodnocení

1x

Pokud to máš takhle, je naděje že se to spraví samo, když to budež trošku trénovat. Pokud se to nebude lepšit, tak pak popřemýšlej o návštěvě urologa, ať řekne svůj odborný názor.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. S panictvím to nemá nic moc společného. Už dnes se můžeš takhle odpaňovat rukou a funguje to podobně. Teď bych to už moc na nějakou změnu naviděl. Záleží na tom, kde, ve kterým místě to je nějak zúžený. Někdy stačí uvolnit chirurgicky uzdičku, někdy se musí provést obřízka. Nebo to nechat tak a před skotačením si tu předkožku postáhnout přez žalud. Když pomine vzrušení, tak se to zas překryje. Ale to jsi si toho určitě všimnul už teď. Můžeš doplnit, kde je asi pravda.

rnk*
hodnocení

0x

To se ochodí. Možná tě bude trošku bolet až přijdeš o panictví.

figurek*
hodnocení

0x

je to normální. Zachovej klid, až budeš mít holku, pak se ti předkožka rozcvičí a uvolní a bude po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma předkožka
Otázky na téma sťahovanie predkožky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]