Nejste přihlášen/a.
Už víc jak 2týdny mám suchý dráždivý kašel a ne a ne se ho zbavit. V lékarně jsem si koupila 4 různé sirupy a ani jeden nezabral. A domácí babské rady taky ne - med, zázvor, citron, vařicí čaje, slivovice. Poslední dva dny mě bolí při kašlání mezi prsy, tak si říkám, jestli třeba nemám zápal plic. Co vy na to lidičky? Děkuji.
Tak zápal plic to nebyl , ale i tak jsem dostala antibiotika, které teda nezabraly a tak za týden jsem šla znovu k mudr a napsala mi jiné. A až za dalších 5dní se mi ulevilo.
Přesně tohle jsem teď doléčila. V domnění, že je to jenom viróza, vzala jsem si ST, ČT a PÁ volno a spojila to s víkendem, poctivě ležela a v pondělí jsem vyrazila do práce, protože mojí viróze MUSÍ stačit 5 dní v posteli, bez ohledu na to, jak se cítí moje tělo. A ve středu jsem byla vyhozena z práce k doktorovi, protože můj suchý kašel se nedal poslouchat. Měla jsem zánět průdušnice, dostala jsem ATB Duomox a proti kašli Stopex 30 mg, který je k dostání i bez receptu. Doktor mi řekl, že kdybych tvrdošíjně chodila do práce, mohla jsem dostat i zápal plic... takže z toho byla 10denní neschopenka. Nepodceňujte to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.