Nejste přihlášen/a.
Už víc jak 2týdny mám suchý dráždivý kašel a ne a ne se ho zbavit. V lékarně jsem si koupila 4 různé sirupy a ani jeden nezabral. A domácí babské rady taky ne - med, zázvor, citron, vařicí čaje, slivovice. Poslední dva dny mě bolí při kašlání mezi prsy, tak si říkám, jestli třeba nemám zápal plic. Co vy na to lidičky? Děkuji.
doplněno 17.12.13 02:31:
Tak zápal plic to nebyl , ale i tak jsem dostala antibiotika, které teda nezabraly a tak za týden jsem šla znovu k mudr a napsala mi jiné. A až za dalších 5dní se mi ulevilo.
0x
Přesně tohle jsem teď doléčila. V domnění, že je to jenom viróza, vzala jsem si ST, ČT a PÁ volno a spojila to s víkendem, poctivě ležela a v pondělí jsem vyrazila do práce, protože mojí viróze MUSÍ stačit 5 dní v posteli, bez ohledu na to, jak se cítí moje tělo. A ve středu jsem byla vyhozena z práce k doktorovi, protože můj suchý kašel se nedal poslouchat. Měla jsem zánět průdušnice, dostala jsem ATB Duomox a proti kašli Stopex 30 mg, který je k dostání i bez receptu. Doktor mi řekl, že kdybych tvrdošíjně chodila do práce, mohla jsem dostat i zápal plic... takže z toho byla 10denní neschopenka. Nepodceňujte to.
- Vysušené sliznice v krku
- Recept na suchý dusivý kašel
- Co na suchý kašel?
- Lék na suchý a vlhký kašel
- Skřehotavý hlas po nemoci
- Suchý kašel
- Suchy kašel
- Co na suchý kašel?
- Suchy kašel vs dítě
- Kašel bez rýmy u batolete
- Dráždivost dýchacích cest
- O jaký druh kašle jde? (U dítěte)
- zdravotní problémy a doporučení lékáře
- Problémy po psincovém kašli
- Zápal plic bez teplot?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.