Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém...Líbí se mi starší muži, vlastně tak o dvacet až třicet starší než jsem já(mně je 15).Přijde mi to strašně divné.Mluvila jsem o tom i s kámoškami a ty se tomu strašně diví...Jenže problém je v tom, že mně se prostě mí vrstevníci nelíbí, přijdou mi nevyspělý.
Někde jsem četla, že to může být i tím, když v dětství chybí otcovská láska(což je přesně můj případ), ale téhle ,,teorii" nějak nevěřím.
Přijde mi to hrozně trapné, když třeba jdu s kámoškou po ulici a potkáme nějaké kluky(stejně staré jako jsme my) a ona hned říká, že se jí líbí ten a ten, a že byli strašně hezcí, ale se mnou to nic nedělá...Jo něco jiného je, když jde otec a syn...vždycky se mi spíše líbí ten jeho otec- zrovna nedávno jsem byla na zábavě, kde jsem mimochodem potkala svého bývalého spolužáka...a nečekaně se tam objevil i jeho otec, se kterým jsem se setkala na baru, byl strašně fajn, povídali jsme si a prostě i když je můj bývalý spolužák taky v pohodě, jeho otec mě strašně přitahuje (i když jsme od sebe věkově hooodně vzdáleni), ale rozumíme si.
Jsem asi divná...jiné vysvětlení není ![]()
Děkuji moc za odpověď ![]()
Lůca ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.