Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Složitý vztah

Od: hotovyrachot odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Je mi 16, mé přítelkyni taky. Chodíme spolu 5 měsíců a mám problém. Na začátku našeho vztahu jsme se tak ještě poznávali, a poznáváme vlastně do ted. Strávili jsme spolu spoustu času. Každý týden minimálně 4 dny. Já ze začátku, jako tvrdohlavý chlap, jsem ji hned navrhoval sex. Ale ona, že je to ještě brzo, a jelikož jsem se do ní zamiloval, tak jsem to pochopil a už ji o tom neříkal. Čím dál víc jsme se do sebe zamilovávali. Já ji asi po dvou měsících chození řekl, že jsem to začal brát teprve po měsíci úplně vážne. Jí to zaskočilo, ale já ji vysvětloval, že jsem asi ji nemiloval hned s fleku. To snad pochopí i malé dítě, my jsme se ještě totiž tak moc neznali, když jsme spolu začli. No tk to nějak vzala a vztah pokračoval normálně dál. Potom měla nějaké zdravotní problémy, stěhování se z místa, kde se narodila, to jí taky hodně vzalo. Samozřejmě taky byly někdy hádky, ale pak se to urovnalo. Potom, co byla v nemocnici s ěm izdravotními problémy, tak se vrátila domů a pak mi řekla, že mě už nemiluje ale má mě moc ráda, ale nechtěl semnou ukončit vztah, protože nevěděla, proč to vlastne kě mě přestala cítit. Brečela, já taky, protože nejsem nějaká kurva, abych chodil s každým, koho potkám. Protože to člověka zaskočí, milujeme se a pak najednou taková rána a vlastně není ani důvod? Uvažoval jsem, že to může bát z těch psychických problémů (stěhování, rodiče se rozvedli). AŽe by jí to nějak ovlivnilo a třeba se to vrátí do normálu. Do toho škola není na tom moc dobře se školou. Tak jsem zachoval chladnou hlavu a ona řekla prostě, že neví, proč to ke mě takhle cítí, ale to až potom, co přijela z nemocnice. Já jsem se prý změnil, a ano, uvědomil jsem si to, že jsem se změnil poslední dva měsíce, ale jen k ní. Ke každém use chovám jako já, ale k ní se chovám jinak. Nemluvim, mám strach cokoliv říct, aby se nenaštvala a on to vzala tak. Všechno jsme si vysvětlili ale nemá vůbec tušení o tom, proč mě přestala milovat ale nechce se semnou rozejít. Říkala mi, že jedině mi se svěřuje a najednou mě začla brát jako nejlepšího kamaráda mi řekla.

Nevíte někdo, co dělat. Jestli čekat, až se nějak ta situace uklidní? jakože není nějak vyhrocená.. Snažím se jí se vším pomoct ale ona pomoc nechce. Né že by mě neměla ráda ale proto, že je zvyklá dělat všechno sama řekla. A já ji narovinu řekl, i když to bolí, že když mě nemiluje tak to nemá cenu. Že to bude chvíli bolet ale po nějakém čase se to urovná v hlavě tak, jakože to byla dobrá láska a život půjde dál, jsem jí řekl.

A nikde se mnou nechce chodit, diskotéky, do kina, jen venku sjme spolu sami a doma. K pohlavnímu styku nedošlo a aní ji do ničeho nenutím, protože vím, jak to má těžké.

Nevíte poradit? Byl bych moc vděčný, protože nechci ztratit někoho, koho miluju a on ještě před chvílí miloval mě. Samozřejmě, jsme mladí, a tolik lidí ještě potkáme. Ale kdyby k tomu byl aspon důvod :(

Děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

2x
V nemocnici asi měla dost času přemýšlet, nenapsal jsi co ji bylo... Podle všeho, ale asi zjistila, že ji až tak moc nechybíš. V tvé situaci bych ji dal čas si to ještě urovnat a odmlčel se...

hodnocení

1x

Zdravím. Tady nezbývá nic jiného, než ji respektovat. Nechte ji v klidu, ať si sama ujasní, co vlastně chce. Pokud Vás už nemiluje, proč se Vás tedy drží a nechce se s Vámi rozejít? Zkuste se nějaký čas nevídat, nepsat si atd. a uvidíte oba dva, zda se vám po sobě bude stýskat a budete si chybět.

ukulele*
hodnocení

0x

Ty vo.e, podělal jsi to hned na začátku a říct holce, že jsi jí ze začátku nemiloval? Nevím, vy mladý to asi máte jinak...

a důvod k tomu má, jen Ty ho nevidíš a to je ten problém, chápeš to?

hotovyrachot
hodnocení

Jenže já ji řekl jenom pravda. Vy, kdybyste někoho neznal, tak byste ho hned miloval? JÁ asi ne..

hotovyrachot
hodnocení

A ještě před dvěma týdny se ke mě projevovala naprosto přirozeně, normálně. Takže tím to asi nebude, že jsem jí to řekl.

ukulele*

já bych jí to řekl mnohem líp, chybíš mi víc než dřív...a nebo bych mlčel, v tvém případě

hodnocení

0x

Nenavádím Tě ke lžím, toho te´d máme dost v ČSSD, ale přílišná upřímnost je také občas na škodu.

Proč jsi jí říkal, že jsi ji zpočátku nemiloval? To ona se Tě ptala, zda ses do ní zamiloval na první pohled, nebo jak k tomu došlo?

Věř mi, to je každému děvčeti asi líto. Každá si totiž myslí, že to byla láska na první pohled a ne žes vyčkával a rozvažoval a zamiloval se teprve po čase. A pokud to tak opravdu bylo, proč se jí s tím svěřovat? Co je jí po tom? I přílišná otevřenost bývá občas na škodu.

Nenutím tě lhát, ale co kdybys jí byl řekl: " Už když jsem Tě poprvé uviděl, věděl jsem, že to budeš právě Ty!" Tím ji netvrdíš, žes byl hned zamilovaný, ale že určité náznaky tady už byly.

Nelžeš a přitom jí nemusíš sypat na hlavu, že to zpočátku nebyla zamilovanost. A navíc jsi pěkný kujón. Už od samého začátku loudíš na ni sex /že ji ještě nemiluješ, to Ti nevadí *:D* / ale na zamilovanost přijdeš až po 2 měsících. Jak bys mohl mít sex s někým, do koho zatím dosud nejsi zamilovaný? Jsi pěkný kos!

Teď je, myslím, už pozdě na všechno. Dívka asi o vašem vztahu hodně přemýšlela a došla k názoru, že Ty nejsi ten pravý. A s tím nic nenaděláš. Navíc jste oba dosud děti a uza život zažiješ určitě ještě dost lásek. Jen buď příště opatrnější na slova a s tím sexem netlač hned na pilu. Pokud je dívka slušná, mívá z toho obavy. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]