Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlorella a jecmen

Od: lipiczech odpovědí: 2 změna:

Dobry den,

chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti se zelenymi potravinami,konkretne s chlorellou, nebo jecmenem od firmy GW. Dnes me to nabizela jedna znama,ale cena se me zda dost premrstena.

Diky za nazory.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, osobní zkušenost nemám, ale hodně mých známých a nebo známých mamky to bralo či bere. Slyším od nich samá poziiva, lepší zažívání, pleť, ústup ekzémů, alergií, redukce váhy. (alergie a ekzémy konkrétně u ječmene).

Ne všechny výrobky na trhu jsou však kvalitní a cenově přiměřené, zkuste pohledat více, ať Vás někdo nenapálí.

chlore
hodnocení

0x

Máte někdo zkušenost s užíváním chlorelly a přibírání na váze?

Chlorella mi pomáhá, nicméně převažuje jedno negativum a to , že po něm naberu nějaké to kilo. Máte to někdo podobně? Vždycky mi při náznaku oparu pomůže chlorella, pak ji užívám týden-dva, ale po zkušenosti mě vždycky odrazuje to přibrání. Čím to je? Je to to možná tím, že tam je béčko a já i když beru magnézko, tak i to beru čistě mg, bez B?

I to mám ověřeno, že když si dám mg s B, tak přiberu, když samotné mg, tak pohoda. Bavila jsem se o tom i s magistrou v lékarně a ta mě to v tom částečně utvrdila, že u magnézka s běčkem to tak může být, na chlorellu jsem se jí tenkrát neptala. Tak zjištuji zde, zda to má někdo podobně s chlorellou.

To, že mám dost málo magnézka, mám zjištěno z odběrů krve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]