Nejste přihlášen/a.
Na skype si teď píšu s jedním klukem. Na živo jsem ho ještě neviděla, ale zatím vypadá docela mile. Teď mě ale pozval na fotbalový zápas a já souhlasila. Jenže jsem o něm něco vyzvídala a jeden kamarád, který ho zná mi řekl, že je ten kluk menší než já. Já jsem totiž dost vysoká a hrozně mě to trápí. Najednou se mi tam vůbec nechce, protože on chudák neví, že jsem tak vysoká a bojím se, že to bude trapas.. A hlavně nevím, jestli mě pozval jako kamarádku nebo to má být jako rande. Teď už z toho asi nevycouvu, jak se teda mám chovat až mě uvidí? Nějak svou výšku komentovat, nebo doufat že o tom pomlčí? Nebo mám naschvál působit sebevědomě a tvářit se že naopak on je malý? :D Prosím poraďte.. Je mi z toho na nic. Co vy, jak byste reagovali, kdyby jste viděli holku poprvé a byla by vyšší? P.S. Je mi 16
Ahoj, myslím, že výška by neměla být tématem vůbec. Možná ho tvoje výška na první setkání překvapí, ale pravděpodobně to mlčky přejde. V každém případě to bude sám vnímat jako svůj vlastní nepříjemný handicap, takže působit přehnaně sebevědomě a zdůrazňovat, že je menší, než ty, by byla největší blbost, co bys mohla udělat. Pravděpodobně bys ho tím srazila, což asi není tvůj záměr.
David
Nepozval tě zatím ani na rande, ani na schůzku, ale na fotbal. Je to naprosto nezávazné. Tak proč hned řešíš tu výšku?
Strávíte spolu odpoledne plné fandění a bude pak na vás obou, zda z toho bude něco dál. Jestli jeden ve druhém najdete zalíbení, či zda budete kamarádi. To ukáže čas. A i v případě společného chození není výška na překážku. Tak si fotbal pěkně užijte.
A problém se řeší teprve, až nastane. Na fotbale je jedno, jak je kdo vysoký. Na to existuje přísloví:
NAČ STAHOVAT KALHOTY, KDYŽ BROD JE JEŠTĚ DALEKO! *.d* Jaga.
Moje sestra je vdaná 25 let a nikomu do této doby nevadilo, že její muž je o 6cm menší (pravda u svatebních fotek ho fotograf stavěl na schody). Neřešila bych výšku, pokud si rozumíte tak to ničemu nevadí, myslím ale, že tento názor budou mít ti "starší" vaši vrstevníci se budou nejspíš smát a mít nějaké poznámky.
CHovej se normálně, na výšku nijak neupozorňuj, ať už je to jakkoliv. Možná tikamarád kecá
176 cm není zase tolik moje sestřenka měří cca 185 a jeden čas měla přítele 170-175 cm a určitě výška nebyla důvodem jejich rozchodu. Takže buď v pohodě a jak jsem již psal pokud ti to teď nevyjde 176 není nic co by ti v budocunu bránilo mít kvalitní a pěkný vztah
176.. Tak mi držte palce, půjdu tam. Sice z toho budu vyklepaná jak něco, ale za zkoušku to asi stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.