Nejste přihlášen/a.
Miluji kamaradku, ona me ma "jen" jako kamarada . Je mozne ze se toto zmeni? Zname se roky, Hrozne ji miluji...proc zeny maji tito "kamarady"?
Pokud se znáte roky a ona Vás bere jako kamaráda, pak se to asi nezmění nikdy. Je to tím, že prostě pro ni nemáte patřičnou přitažlivost. Ona ta jiskra, aby byl člověk zamilovaný, musí přeskočit u obou. Což se u Vás bohužel nestalo. Pro Vás má ona to patřičné kouzlo, ale Vy pro ni ne... Jste někdo s kým je jí sice fajn, ale něco Vám přece jen chybí, aby se do Vás zamilovala. Možná charisma, které by jí k Vám přitahovalo, možná je problém ve vzhledu, protože člověk se zamilovává i pohledem. Každý má prostě svůj určitý vkus na partnera a docela jiný na kamarády. A to v každém věku...
to, že se holka dobrovolně rozhodne tě mít jen za kamaráda je skoro nejčastějš z důvodu, že měla předtím pocit, že bys jí nechtěl... Ale chtěla zůstat v tvojí blízkosti (aniž byste se pohádali kvůli tomu, že byla třeba zamilovaná), tak ti to radši ani neříkala a zůstali jste kamarády. Holky v sobě všechno dusí. Je to těžký risknout, ale jestli jí opravdu miluješ, pak nemá cenu zůstávat v přátelství, zkus to! Hodně štěstí
Jak už řekli ti přede mnou, stát se může všechno, ale že se to u ní změní se stane tak v jednom případu z milionu (a to jsem ještě ubral). Mě se to bohužel taky párkrát stalo. A moje rada zní: Zkus vydržet "jen" to kamarádství, jinak budeš zklamanej a možná spolu už nikdy potom nepromluvíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.