Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovanej do kamaradky

Od: johaness odpovědí: 7 změna:

Miluji kamaradku, ona me ma "jen" jako kamarada . Je mozne ze se toto zmeni? Zname se roky, Hrozne ji miluji...proc zeny maji tito "kamarady"?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se znáte roky a ona Vás bere jako kamaráda, pak se to asi nezmění nikdy. Je to tím, že prostě pro ni nemáte patřičnou přitažlivost. Ona ta jiskra, aby byl člověk zamilovaný, musí přeskočit u obou. Což se u Vás bohužel nestalo. Pro Vás má ona to patřičné kouzlo, ale Vy pro ni ne... Jste někdo s kým je jí sice fajn, ale něco Vám přece jen chybí, aby se do Vás zamilovala. Možná charisma, které by jí k Vám přitahovalo, možná je problém ve vzhledu, protože člověk se zamilovává i pohledem. Každý má prostě svůj určitý vkus na partnera a docela jiný na kamarády. A to v každém věku...

johaness

Videli jste ten film Zvlastni rodinka? Tak asi tak se citim. Snad neskoncim jak ta postava z toho filmu...

dobrman*
hodnocení

1x

Možné je všechno, záleží i na tom, kolik vám je, jinak se lidé vnímají, když je jim patnáct, jinak když je vám třeba třicet.A dal jste vůbec kamarádce najevo, že pro Vás znamená víc než, že je to kamarádka?Zkusil jste první krok ke změně tohoto stavu?

hodnocení

0x

a jeje, dalsi v rade. Takze, pokud ti rekla, ze te chce jen jako kamarada, tak to tak na 99% zustane. Malokdy se to zmeni a preroste v neco vetsiho (ale stat se to muze) a spis to pokazis a prestane te mit rada i jako kamose...takze hoodne opatrne a netlacit na pilu...good luck!

joolie*
hodnocení

0x

to, že se holka dobrovolně rozhodne tě mít jen za kamaráda je skoro nejčastějš z důvodu, že měla předtím pocit, že bys jí nechtěl... Ale chtěla zůstat v tvojí blízkosti (aniž byste se pohádali kvůli tomu, že byla třeba zamilovaná), tak ti to radši ani neříkala a zůstali jste kamarády. Holky v sobě všechno dusí. Je to těžký risknout, ale jestli jí opravdu miluješ, pak nemá cenu zůstávat v přátelství, zkus to! :) Hodně štěstí :)

johaness

ano opravdu ji miluji zname se uz 5 let, ted jsme si rekli ze uz se vidat nebudeme.Jsem tak nestastny...ach jo...

kometak*
hodnocení

0x

Jak už řekli ti přede mnou, stát se může všechno, ale že se to u ní změní se stane tak v jednom případu z milionu (a to jsem ještě ubral). Mě se to bohužel taky párkrát stalo. A moje rada zní: Zkus vydržet "jen" to kamarádství, jinak budeš zklamanej a možná spolu už nikdy potom nepromluvíte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]