Nejste přihlášen/a.
Zdravím
chtěl bych se Vás zeptat, jakou banku by jste mi doporučili?
Jsem u České Spořitelny a nejsem s ní moc spokojen.
Je mi 21, nestuduji, pracuji tak nějak na volné noze, mám hodně zájmů, které mi nějakou korunu dají, ale jsem stále zaevidovaný na pracovním úřadu.
Zaměstnáním se raději nezavazuji, protože bych rád cestoval i na delší dobu a v zahraničí bych i rád pracoval.
Za vaše názory děkuji
Také jsem přešel k mBank od České Spořitelny.. jsem u ní asi 2 měsíce a zatím spokojenost. Mají rychlé internetové bankovnictví (po novém roce by mělo přejít do nového kabátu, tak uvidíme jak to poběží) k tomu bezkontaktní kartu a téměř vše zdarma (resp. běžné operace). K výběrům z bankomatu jsou určité podmínky, ale jinak 3 výběry v měsíci za 9,- Kč a za určitých podmínek zdarma . Jediné co, tak účet není úročený, ale jestli to máte na platby a nebudou vám tam ležet statisíce, tak je podle mě ideální účet .
Lze vybírat u jakéhokoliv bankomatu mBank vlastní bankomaty nemá.
Tady najdete podmínky pro výběr: mbank.cz/... tady info k mKontu mbank.cz/...
Jednoznačně FIO. A to nejen kvůli zahraničním pltbám ale všeobecně. Mocně propagovaná Mbank má pár háčků.
Jsem u FIO pár let se třemi účty a ušetřil jsem tisíce za bankovní poplatky.
moto, "Mocně propagovaná Mbank má pár háčků"
jaké?
díky
doplněno 31.10.13 20:22:moto, díky, ze zahraničí platím 1x ročně,
výběry z bankomatu nemám problém,
takže já jsem spokojen.
Mnohokrát Vám děkuji.
doplněno 01.11.13 12:20:moto, máte naprostou pravdu: Milane, mnohdy je to i o fandovství. Potom více vychvalujeme ten svůj "klub", jen si dovolím doplnit...
...Potom více vychvalujeme ten svůj "klub, ...páč pak se cítíme lépe...že jsme dobře vybrali.
Přeji krásný víkend.
je to jistá doba co jsem zkoumal, jsou to špatné kurzy při zahraničních platbách kartou, velké poplatky při zahraničních platbách a také tam byly nějaké chytáky při výběrech z automatu, je to navíc polská sestra německé banky, tenkrát jsem sledoval chvíli jejich forum a nebylo moc povzbudivé
třeba je to dnes lepší, rozhodně se nebudu na jejich stánky vracet a znovu studovat, ty kurzy mají snad mizerné dodnes
ty jsi u nich spokojen, mně jsou lhostejní, jen mne často obtěžovala jejich reklama
účtem u FIO mám současně i bezplatný slovenský účet včetně bezplatného platebního styku se Slovenském a doslova titěrnými poplatky při platebním styku s Evropou a to Mbank nemá, nebo tedy neměla když jsem dříve studovat. A to není žádný malý háček, ale pořádná kotva.
doplněno 01.11.13 12:11:Milane, mnohdy je to i o fandovství. Potom více vychvalujeme ten svůj "klub"
mBank má při pravidelném splácení půjček nižší úrok než ostatní banky, vedení účtu celkem 101,-Kč a vše je gratis (teda alespoň tak jsem to slyšel)
nebo FIO, která má za určitých okolností vedení účtu zdarma
příští rok mi bude končit půjčka od mé současné banky, kdy do té doby nechci nic měnit. Ale už přemýšlím, že bych poté změnil.
vetsina firem ma FIO, ja osobne si smakuju na GEmoney, pac se prihlasim odkudkoli ze sveta k internetovemu bankovnictvi bez problemu a certifikatu a klicu a buhviceho vseho... za prijeti zahranicni platby si ale berou 100Kc a kurs taky neni moc super oproti CNB, lepsi je to pres Paypal a konvertovat na CZK a pak zdarma poslat na ucet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.