Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doručení dopisu ještě dnes

Od: maryse* odpovědí: 13 změna:

Ahoj,

potřebuju poslat dopis do Prahy, jelikož je přes 300 km od mého bydliště, ale nutně potřebuju poslat ten dopis, aby tam byl ještě dneska. Jde to?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Tak to bohužel naše pošta nezvládne a co poslat meil , to by nešlo .

hodnocení

0x

To nejde. Způsobů je dost, stačí být vynalézaví, ale přes poštu určitě ne.

honzav88*
hodnocení

0x

Poštou určitě ne! Najdite si nějaké stránky s kurýrní službou a jistě to nebude problém, ale nebude to asi moc levné...

martinaa*
hodnocení

0x

Já s tím neměla problém, připlatila jsem 100,- kč za expresní doručení a druhý den byl dopis u adresáta.

doplněno 31.10.13 13:51:

Omlouvám se, ve spěchu jsem se přehlédla. Moje chyba.

Jenže on ho tam chce ještě dnes. Chápete?

buss
hodnocení

0x

Zajít na nádraží ČD, odkud je přímý spoj, něco strčit obsluze (cestujícímu) a adresátovi sdělit, kdy vlak přijede.

narf
hodnocení

0x

Dá se, existuje kurýrní služba. ekonomika.idnes.cz/... Levně to nepůjde.

petr123*

Pozdě:

Podmínkou je, že balík musí odesílatel na pobočce podat ráno do 10 hodin.

Zdroj: ekonomika.idnes.cz/...

buss

To je to, že lidi se bojí se zeptat tam, kde tu informaci mohou dostat a ptají se oklikooou. Nechápu. Ale když zaplatí, on by se někdo našel, kdo to doveze. Nebo poslat majlem a adresát si vytiskne, faxem.

narf

Kurýr (TNT) je volatelný kdykoli během dne.

narf

Doplnění: tnt.com/... Je to spíš na balíčky mezinárodně,.

petr123*

Zkus si zjistit kolik to stojí. Já jednou podobnou expresní přepravu v rámci jednoho dne poptával a z té ceny jsem šel do kolen. Taxík by byl levnější ;)

petr123*
hodnocení

0x

Některé přepravní firmy to nabízejí, ale cena bude několik stokorun až tisícikorun! To už je levnější sednout na autobus nebo vlak a dojet tam osobně...

Případně tady třeba zkus najít nějakého pražáka a domluv se s ním, že mu dopis pošleš elektronicky, on ho vytiskne a osobně doručí na místo určení. Ale zase je to dost o důvěře v neznámého člověka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]