Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
potřebuji poradit, jdu na rande s jednou holkou. Známe se už dlouho, víme o sobě hodně věcí, ale doteď jsme byli spíše kamarádi. Ona je skvělá ve všech směrech, já myslím, že také nejsem uplný hlupák. Ona má ale spoustu nápadníků, nicméně si nikoho moc nepouští k tělu. Má samozřejmě pár výjimek, pár kamarádů/kamarádek, k nimž naštěstí patřím. Teď jsme se ale dlouho neviděli, cca. 4 měsíce. A tak mě zajímá, jak se chovat, aby to rande nebylo zbytečné, aby dopadlo dobře, opravdu moc mi na ní záleží. Mám ji moc rád a proto se bojím, abych to něják nepokazil.
Nicméně otázka - jak se tedy chovat? Co říkat?...(nejsem začátečník, samozřejmě vím jak se k dívce chovat), ale tohle je opravdu výjimka na které mi enormě záleží!
Moc děkuji za rady!
Zdravím. Žádné rande není zbytečné. I kdyby nedopadlo dle Vašich představ, je to zkušenost... Potřebujete jen zdravé sebevědomí..A co říkat? Podle mne je důležitější druhému umět naslouchat a projevovat zájem hlavně tedy o ni. Tak se o dívce totiž dozvíte mnohem více, než když se jí budete snažit za každou cenu pobavit, či vnucovat téma o které třeba ani nestojí. Věřte si, důležité je, aby se s Vámi cítila dobře..Užijte si to spolu a držím palce vám oběma!
Tak rozhodně se nesnažte být nějak vyjímečný, buďte svůj, ostatně i proto patříte mezi těch několik kamarádů, které si jmenovaná dívka pustila k tělu. Netlačte na pilu, každá dívka nemá ráda nějaké "namachrovance", kteří se snaží být za každou cenu vtipní a upozorňovat na sebe.Zkrátka se chovejtetak, jak se běžně chováte, vše pak půjde samo.
Držím pěsti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.