Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nano SIM karta

Od: ostin odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

kde mohu sehnat nano simku? Mám vodafona a potřeboval bych svoji standartni simku vymeni za nano Simku. Poradí někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fisa*
hodnocení

0x

Jděte na pobočku a řekněte, že chcete nano sim kartu. Oni vám jí ustřihnou a je to zdarma. :)

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Zajdi na prodejnu Vodafonu, požádej o výměnu. Je to zdarma. (Výměna poškozené SIM je pak za poplatek 100,-)

Určitě bych se nesnažila upravit SIMku svépomocí.

iz*

Vodafone mění jednou ročně SIMku zdarma, takže i výměna poškozené SIMky by u něj mohla být zdarma. Ale souhlasím, také bych to radši sama nezkoušela.

ostin
hodnocení

Děkuji za info :) Skočím tam. Mám pocit žwe standartní SIMka nejde upravit na verzi nano, nebo se pletu? Já měl za to, že je to možné jen u microSim.

Ono by to měli jít sotřihnout ale ne žvdy je to ideál... origoš micro/nano sim je lepší a hlavně zadara...

martinhajek*
hodnocení

0x
Čím větší telefon, tím menší SIMka...
I na nanoSIM se dá plug-in karta oříznout, chce to jen trochu víc šikovnosti. A sebevědomí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]