Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mi udělají nejlevněji zubní implantáty?

Od: lll* odpovědí: 2 změna:

Ahojky všichni, obracím se na vás s porsbou o radu..Máte někdo čerstvou zkušenost se zubními implantáty? Již několik týdnů ničím jiným nežiju..Potřebovala si nechat do horní čelisti zavést implantáty včetně sinus-liftu, pravděpodobně oboustranně, ale bylo mi řečeno, že takovýto zákrok není možné udělat na běžném zubařském křesle v ordinaci, ale že je nutné se svěřit do rukou odborníků na nějakou kliniku...Nevíte někdo, kde tento zákrok běžně provádějí a přitom jsou levní? Prosím poraďte..Přeji všem krásný víkend, dobrou náladu a úsměv na tváři! *frajer*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horda
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám ten samý problém. Každá klinika má k nahlédnutí ceníky. Ceny se pohybují +- všude stejně. Já jsem si to spočítala asi kolem 30.000,-Kč na jeden zub. A to nepočítám vstupní prohlídku, rentgen, zubní hygienu...to jsou např. asi 2.000,-Kč. Ono to hrozně naskakuje. Nic nehradí pojišťovna.

Mějte se hezky a kdybyste dostala nějaký dobrý tip, přivítám ho i já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]