Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme v pizzerii akci 10+1 a potřebuji u každé objednávky zákazníkovi udělat značku do hrací kartičky (vizitka 320g oboustranná laminace)
Kvůli laminaci na tom samozřejmě nedrží normální razítko.
Do teď jsme používali razítka se speciální barvou, ale u toho je problém že barva strašně rychle v razítku vysychá. Jeden den se naplní a třetí den je to suché. Navíc odcházejí barvící polštářky. Prostě to tu speciální barvu nezvládá.
Řeším tedy co používat místo razítka. Rozměr by měl být maximálně 10x20mm a nemělo by to stát majlant a nemělo by to jít moc snadno napodobit a samozřejmě se to nesmí smývat.
Napadá Vás něco?
doplněno 29.10.13 19:29:Nevíce by mi vyhovovali nějaké embosovací kleště. Narazil jsem ale na problém že výroba stojí kolem 3000,-
Takže jedině nechat udělat nějakou malou razničku a přilepit na kombinačky.
Zase ale problém kde udělají tak malou raznici.
Nepřemýšlel jsi třeba o holografických nálepkách? Ca. 3,-Kč/ks
Třeba tady : hologram-vyroba.cz/...
asi tak, ledaže by dirka byla nějak atypická, nicméně lidi tu kartičku tahají po kapsách, takže je dost pravděpodobné že by se to trhalo.
Napadlo mne použití samolepek, které se používají třeba na plombování elektroniky, jsou ze speciálního "trhacího papíru", který bez poškození nelze sloupnout (podobně jako u dálničních známek), lze zvolit různý rozměr a potisk. Ovšem nevím, jak jsou tyto plomby finančně náročné...
doplněno 29.10.13 19:26: jezevec: jo, holt píšu pomaleji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.