Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím na internetu o nějakém článku s básnickým titulkem? Děkuji
doplněno 30.10.13 07:24:Myslela jsem nějaký nadpis, se kterým si autor trochu pohrát a na první pohled není jasné o čem článek je, ten odkaz se mi hodí, moc děkuji, víte prosím ještě o nějakých? Děkuji
Dobrý den, tak já jsem to pochopil takto viz odkaz. Zdravím!
doplněno 29.10.13 22:20:lidus - díky za palec, ale já si také nejsem jistý, zda je to tazatelkou ono chtěné. Snad nám to vysvětlí.
doplněno 30.10.13 09:32:
U zpravodajských článků je žádoucí, aby bylo na první pohled jasné, o čem článek je. Tam se bude poetika hledat těžko.
Ale občas čtu blogy na iDNES. Pokud nejsou o politice, bývají některé nadpisy zajímavé. A občas by se dalo říct, že mají poetický podtón.
Pěkné nadpisy i pěkný obsah mívají některé blogy Vladimíra T. Gottwalda:
Jenže pod nimi často nejsou písmenka, ale fotky... Viz třeba hned ten první o labutích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.