Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zjistím exekuce

Od: kina* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal, kde se dá zjistit, jestli je proti mé osobě vedena nějaká exekuce a nebo třeba i proti mě přítelkyni, kterou ještě pořádně neznám a připadá, že ke mě není upřímná.Jsou nějaké stránky exekutorské komory, kde se dá podle jména a roku narození zjistit, jestli je vedena exekuce? Děkuji za odpovědi a přeji krásný večer.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x
kina*
hodnocení

Díky,ale myslel jsem nějaký registr, kde nebudu muset platit za info. Ale co bych vlastně v dnešní době chtěl. :) Ještě že ty nechceš za tuto radu třeba 20 to bych se z toho za chvilku zbláznil. Přeji hezký večer.

sebod*

Dojdi si na okresní soud, pod který spadáš svým trvalým bydlištěm. Zde Ti vyjedou všechny exekuce, které jsou proti Tobě vedeny a navíc i soudní usnesení ( dluhy, o kterých již rozhodl soud, ale ještě je nemá exekutor)

kina*

A na okresním soudu se tento výpis platí? A co potřebuji, abych zjistil info i o přítelkyni?Stačí mi jen její občanka? Děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]