Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte co by ji mohlo být?

Od: asijopek* odpovědí: 8 změna:

ahoj mam takový problém moje babicka ma problem se srdcem a nevim co ji je ma tyto přiznaky : zvišený tep, nevolnost, bolet na prsou , ospalost , závrať a tyky ji slzi oči je ji pořatd horko má pořát žízeň už vypila snad 3 sklenice za minutu a tyky pořat chodi na wc nevim co mam děla prosim jestli někdo jen tuši co by ji mohlo byt napište

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Nevím, jestli je dobré se ptát tady. Radši bych s tímto dotazem zavolal na pohotovost, do nemocnice, nebo (a to nedokážu posoudit) na záchranku.

benzik
hodnocení

0x

Ahoj, já bych určitě volala 155 nebo 112 a problémy babičky konzultovala s operátorkou, třeba to nebude nic vážného, ale jistota je jistota.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Pravdepodobne se jedna o starsi osobu. Je nutne vyhledat odbornou pomoc a to co nejdriv. Nejlepe zajet na pohotovost, pokud nemate moznost babicku odvezt, tak volat zachranku. Rozhodne bych to neodkladala!

isteron
hodnocení

0x

Časté pitie vody je symptomom cukrovky, čo vo vyššom veku môže byť , aj zrýchlený tep a potenie. V každom prípade volať lekára. Ja tam viac symptomov, čo vo vyššom veku môžu sa vyskytnúť.

vlasatec*
hodnocení

0x
Poradna vyřeší hodně ale toto se obávám že vyřeší jen doktoři...

hodnocení

0x

No já doufám, že jste uposlechl rad, zavolal lékaře, a že už nesedíte u počítače.

jezeveccukrovy
hodnocení

0x

Tohle fakt vypadá na cukrovku...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj! A babička je v pořádku? Už je od včerejška teď dost večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]