Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocení rukou a vztah

Od: lindaf* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, tato otázka bude namířená spíše na mužské pohlaví, ale zajímalo by mě, vadilo by vám chodit s holkou co se jí pořád potí ruce? Díky moc za názory

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

1x

Jasně že vadilo, je to hlavní kriterium :-D

amadeus*
hodnocení

0x

Pocení rukou se dá řešit. Ne, nevadilo.

Momentálně chodím se slečnou, která pracuje v ČR (já nikoli) a každou chvíli létá pracovně po Evoropě a Středním Východě. Vidíme se jednou za čtrnáct dní, když nám to vyjde. To je daleko horší.

rnk*
hodnocení

0x

Pokud má nějaké jiné přednosti tak ne.

hodnocení

0x

Na to je snadná odpověď.

Vadí li mu to nechodí, nevadí li mu to chodí...jak snadné :)

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Trosku mimo tema: Pokud se ti nadmerne poti ruce, bez k doktorovi a sver se mu se svym problemem. Da se to resit a ani to neboli ;)
lindaf*
hodnocení

resim to uz vsemozne, momentalne iontoforezou :)

pohanka*
hodnocení

0x

Není to úplně odpověď na Vaši otázku, ale jenom se zeptám, jestli jste se nechala pro kontrolu vyšetřit na správné fungování štítné žlázy a u kardiologa?

lindaf*
hodnocení

ano, byla jsem již na mnoho vyšetřeních, nenašli mi ni tak mi bylo doporučeno tohle, zlepšilo se to .. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]