Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ex pritel a alimenty

Od: kospeta odpovědí: 1 změna:

Dobry den,mela bych takovej problem, zacnu od zacatku.seznamily jsme se,pocaly jsme spolu ditko,malemu jsou 4 roky a on v dobe tehotenstvy zbalil kufry a odesel o maleho se nestaral ani nemel zajem,docilila jsem toho ze byly dna testy ktere potvrdili to co jsem rikala ceke 4 roky ze on je otec soud po 4 letech skoncil a on mi platil predbezne opatreni castku 700 kc,rozsudek kde se pise ze mi ma platit alimenty 1000 nenabyl jeste pravni moci jelikoz se on porad odvolava a dneska rano mi prisel dopis ze skoncil pracovni pomner z neznamych duvodu prislo mi to ze soudu,nevim kam se mam obratit aby bylo vse tak jak ma,aby platil alespon tech 700 kc,vsak nastava hned dalsi problem on chce navstevy u maleho,malej ma z nej pochopitelne strach protoze ho nezna a on nema urcene navstevy od soudu jedni tvrdi ze mam povolit navstevu ze bude videt ma dobra vule a druzi mi rikaji ze to nemam dovolit kdyz to neni urcene soudem ja osobne byc to zakazala ne z toho duvodu ze nemel zajem ale ze ma malej z nej strach

ve zkratce

1)kam se mam obratit aby i nadale platil alimenty(i kdyz verejne pred soudem oznamil ze udela vsechno aby nemusel platit)

2)mam mu povolit navstevu?

dekuji za informace

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x

pokud neplatí déle jak tři měsíce jděte podat trestní oznámení.KLUKA MU NEPUČUJTE AT SI ZAŽÁDÁ SOUD O ÚPRAVU STIKU S DITĚTEM

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]