Nejste přihlášen/a.
Ahoj, musel jsem dnes na zubní pohotovost s bolavým zubem, kde mi vyčistili kanálky, nařízli asi váčky a dostal jsem dren, který mám po 1-2 dnech vyndat. Bohužel je večer a otok na celé tváři se nezmenšuje a teplota taky neklesá (mám kolem 38), s bolestí ve tváři to taky moc nehlo . Přijde mi, že už je ten dren nacucaný, protože asi 2 hodiny po zákroku mi z rány teklo dost krve a teď už se tam asi nic nenasaje.
Myslíte, že ho mám co nejdřív vyndat sám? Ke svému zubaři se dostanu v úterý (za 2 dny). Nebo mám zítra ráno zajít znovu na pohotovost?
Tak jsem tam dnes zašel, i když ráno bolest už tak velká nebyla, a čekal, že dostanu nový dren a třeba nějakou dezinfekční injekci. Verdikt byl pro mě šokující - zub musí ven. No větší bolest jsem nezažil, když anestezie prý kvůli otoku moc nemohla účinkovat. A to mi ji píchala 3x nebo 4x . K tomu jsem dostal antibiotika.
Ale pořád jsem i se svojí máti na pochybách, jestli to bylo opravdu nutné. Přeci jen to pro mě znamená vypláznout min. 10 000 kč za nový zub, a počkat 2 dny na posouzení od mojí zubařky by třeba nějak šlo .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.