Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drén v zubu, bolavý zub

Od: honzales odpovědí: 2 změna:

Ahoj, musel jsem dnes na zubní pohotovost s bolavým zubem, kde mi vyčistili kanálky, nařízli asi váčky a dostal jsem dren, který mám po 1-2 dnech vyndat. Bohužel je večer a otok na celé tváři se nezmenšuje a teplota taky neklesá (mám kolem 38), s bolestí ve tváři to taky moc nehlo . Přijde mi, že už je ten dren nacucaný, protože asi 2 hodiny po zákroku mi z rány teklo dost krve a teď už se tam asi nic nenasaje.

Myslíte, že ho mám co nejdřív vyndat sám? Ke svému zubaři se dostanu v úterý (za 2 dny). Nebo mám zítra ráno zajít znovu na pohotovost?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahojky, vypadá to,že se ti to kolem drénu ucpalo, podle mé rady jistota by bylo dojít dnes na pohotovost, aby to znovu vyčistily a držím palce zuby jsou potvory:)

honzales
hodnocení

Tak jsem tam dnes zašel, i když ráno bolest už tak velká nebyla, a čekal, že dostanu nový dren a třeba nějakou dezinfekční injekci. Verdikt byl pro mě šokující - zub musí ven. No větší bolest jsem nezažil, když anestezie prý kvůli otoku moc nemohla účinkovat. A to mi ji píchala 3x nebo 4x . K tomu jsem dostal antibiotika.

Ale pořád jsem i se svojí máti na pochybách, jestli to bylo opravdu nutné. Přeci jen to pro mě znamená vypláznout min. 10 000 kč za nový zub, a počkat 2 dny na posouzení od mojí zubařky by třeba nějak šlo .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dren v zubu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]