Strana, nebo jejich zastupci? Spousta z nich je jak na levo, tak na pravo. Stanovisko jestli je strana pravicova ci levicova asi nepadlo. Ale Babis je pravicove zamereny, a je to jeho strana. Takze tak.
Je to Babišův podnikatelský projekt. Z principu je to oligarcha. Zda je oligarcha na levici či pravici je lhostejné. Nebo se to může měnit ze dne na den podle toho co pro Babiše bude výhodné.
doplněno 26.10.13 23:01:
"Nejlépe by bylo kdyby spolu s Okamurou krotil menšinového Sobotku..."
Něco jako: Můžete si Sobotko vládnout, ale zajistíte dotace na bionaftu, bioplynové stanice a pro kolegu opravíte památky kam chodí japonští turisté. Jo a Ištvan zlikviduje pana xx z firmy yy.
Jakže se tomu říká... vydírání...ne! politická dohoda.
V těch hlavních prioritách je zatím konzistentní uvidíme jak to dopadne. Nejlépe by bylo kdyby spolu s Okamurou krotil menšinového Sobotku... doplněno 27.10.13 06:46: Zas tak černě bych to neviděl, měli by dostat šanci když už si je lidi zvolili. Já mezi ně nepatřím, já volím radši idee.
Těžko odpovědět, dělení na levici a pravici vychází z francouzské tradice a v dnešní době v ČR není úplně ideální. Nicméně pokud bych se ho držel, mužete od pana Babiše čekat silně levicovou politiku... Kolega napsal, že je pravicově zaměřen, což rozhodně pravda není... Levicovou politikou rozumějme regulace, přezdělování, zdaňování a apod...
To jsou takové plky vařené z vody. Jen závist. Bože on je bohatý, to musel nakrast, když já to taky nedokázal. Nic kloudneho na něj nemam? Pche, je to estebak, to je jasné.
V poslední volební besedě v tv tvrdil, že nechtějí do vlády, že jsou hnutí, které chce prosazovat...atd. Po dnešku, kdy dosáhl výsledku pěkného a neočekávaného výsledku , tak už to něříká, ale vesele nyní v tv beseduje na téma otázka sestavení vlády.
A ze Stropnickým, jako ministrem obrany mě hnutí ANO odradilo i do budoucna je volit. Třeba v součastnosti se propagovalo hnutí ANO s Eliškou Kaplicky, takže nabírá asi herce a řežísérky ...))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.