Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povolené rozměry kabinového zavazadla?

Od: martinka1111111 odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer, moc Vás prosím o pomoc. Budu cestovat se společností WizzAir. Na webových stránkách jsem našla rozměry kabinového zavazadla a to 42x32x25, já jsem si zakoupila kufřík s rozměry 45x32x22 a to ještě bez koleček, teď stresuji, zda nebudu mít problém a pustí mě do letadla.. Prosím, poradí mi někdo? Předem všem děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

myslím, že můžete klidně spát nikoho jsem tam neviděl pobíhat s metrem a měřit zavazadla, to by musel být rozměr do oči bijící, aby něco měřili

martinka1111111
hodnocení

Mockrát děkuji za odpověď, snad to tedy projde.. :)

kristynaa

Mám teda zcela opačnou zkušenost. Lítám s Wizzairem cca 2x do měsíce a opravdu s metrem nikdo nepobíha, ale mají růžové stojany o rozměru kufru do letadla a občas (neříkám, že pokaždé cca z 70%) nutí cestující vložit příruční zavazadlo do těchto stojanů. Pokud kufřík nepropadne ( většinou nepropadne právě o ta kolečka) platí cestující poplatek tuším 1780,-.

martinka1111111
hodnocení

Tak to jste mě moc nepotěšila.. :( Mám z toho celkem nervy.. možná se podívám po jiném kufříku, ale zase tam budou ta kolečka.. :( No vůbec si nevím rady, netušila jsem že když už si člověk koupí kabinový kufr, bude s tím takový problém.. *modla* Každopádně děkuji za Vaši zkušenost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]